Take a fresh look at your lifestyle.

Culmea justitiei: Viorica Oniga eliberata pe cautiune?

Dupa ce scandalul legat de arestarea preventiva a Vioricai Oniga, fosta presedinta a Comisiei de Evaluare a Persoanelor cu Handicap din cadrul DGASPC Prahova si-a mai pierdut din amploare, iata ca incep sa apara si solutii salvatoare pentru cea care si-a batut joc de atatea sute de oameni. Cu toate ca atat noi, cat si colegi de la alte publicatii au expus declaratii socante ale unor oameni fara maini, fara picioare, fara vedere etc care au fost respinsi de catre Viorica Oniga in momentul evaluarii, pentru a nu beneficia de nicio indemnizatie, iata ca in momentul de fata magistratii iau in calcul eliberarea provizorie pe cautiune, contra sumei de 10.000 de lei. Judecatorii vor lua o decizie in acest sens numai dupa ce Viorica Oniga va putea face dovada platii cautiunii. Ca doar traim in tara tuturor posibilitatilor….
Paradoxal, pledoaria avocatului Rotaru a fost tocmai multitudinea de boli de care ar suferi Viorica Oniga. Aceeasi intelegere a avut si domnia sa fata de bolnavii care isi cereau drepturile la ea si se tarau pe scarile DGSPC Prahova?


APRECIAZĂ ARTICOLUL !
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More

Privacy & Cookies Policy