Take a fresh look at your lifestyle.

Cu sprijinul senatorului Iulian Bădescu, SPU Ploieşti va primi o donaţie de paturi, din partea unei clinici medicale din Germania

O donaţie de 40 de paturi de spital, din partea Klinik Jesuitenschlößl Betriebs din Passau (Germania), va ajunge marţi, 10 mai 2011, la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Ploieşti, prin intermediul senatorului PSD, Iulian Bădescu.

Acţiunea va avea loc începând cu ora 10.30, la Spitalul Judeţean de Urgenţă Ploieşti, în prezenţa conducerii unităţii medicale şi a mai multor consilieri locali şi judeţeni PSD.

Donaţia face parte din campania de ajutorare a persoanelor aflate în dificultate şi sprijinire a instituţiilor medicale din judeţ, iniţiată de PSD Prahova, încă din 2010. O donaţie similară, în valoare de 20.000 de euro, a ajuns anul trecut, la Centrul de Integrare prin terapie ocupaţională a persoanelor adulte cu handicap – Tătărăi, comuna Poienarii Burchi.


APRECIAZĂ ARTICOLUL !
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More

Privacy & Cookies Policy