Take a fresh look at your lifestyle.

Cristi şi Alina Borcea, avertizaţi de un stilist

 

Cristi Borcea s-a întors luna aceasta în România, pentru a rezolva problemele de la Dinamo . Deşi era hotărât să se retragă, acţionarul „câinilor” a revenit asupra deciziei. Mai mult de atât, şi-a serbat şi ziua de naştere la sediul clubului din Ştefan cel Mare.

Reveniţi în ţară de la Miami, Cristi şi Alina au călcat pe bec în ceea ce priveşte vestimentaţia la una dintre apariţiile lor publice: „Nu toţi oamenii cu bani au gusturi la haine” , a spus stilistul Ana Maria Cornea pentru Click.

„Sunt tare dezamăgită! Se vede că ambii poartă lucruri extrem de scumpe, dar care, din păcate pentru ei, sunt în total dezacord cu vârsta lor! Costumul pe care îl are Cristi Borcea este unul pentru un bunic de 80 de ani, în nici un caz pentru un bărbat de 42! Trebuie neapărat să poarte sacouri mai cambrate şi pantaloni uşor pană” , a spus stilistul.

„Nu înţeleg de ce Alina încearcă din răsputeri să arate aşa bătrânicios! Hainele ei nu au nici sare nici piper, cum se zice în popor. I s-ar potrivit un stil vestimentar smart-casual şi i-aş recomanda un mix de culori pentru că este prea tânără să poarte culori aşa închise! Păcat că are haine scumpe, dar foarte prost alese”, a msi spus Ana Maria Cornea.

Stilistul a criticat-o pe Alina şi pentru alegerea rochiei de mireasă. „Mi s-a părut foarte urâtă şi nepotrivită corpului ei. A mai dat şi o grămadă de bani pe ea. Îi transmit că dacă se ducea şi pe Lipscani, la orice magazin pentru mirese, ar fi găsit rochii cu 9-10 milioane mult mai frumoase decât ce a purtat ea” , a mai spus stilistul.

 

Sursa: prosport.ro


APRECIAZĂ ARTICOLUL !
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More

Privacy & Cookies Policy