Take a fresh look at your lifestyle.

Corala ICD/CCS: Promovare eveniment „Poveste de Iarna”

Corala “Ioan Cristu Danielescu” a Casei de Cultura a Sindicatelor din Ploiesti organizeaza in data de 11.12. 2010 spectacolul “Poveste de Iarna”. Evenimentul va avea loc pe scena CCS Ploiesti, va include Colinde – cantece specifice perioadei unice ce precede sarbatorirea Nasterii Mantuitorului (si nu numai), si va fi partial inregistrat de catre postul TVR2, cu transmitere ulterioara in cadrul emisiunii „Atentie, se canta!” din ziua de Craciun. In cadrul acestui spectacol avem onoarea si placerea de a-i avea alaturi pe maestrul Horia Moculescu si pe actrita Alexandra Velniciuc, care vor prezenta/co-participa la spectacolul nostru.

Avand in vedere frumusetea evenimentului, data de imbinarea artei cantului cu cea a recitarii, precum si de importanta perioadei (Sfintele Sarbatori ale Craciunului nu intarzie niciodata), avem placerea de a va invita sa va alaturati eforturilor noastre de a promova acest spectacol la adevarata sa valoare, in calitate de partener media.

In acest caz, asteptam de la dvs o sigla la rezolutie maxima pentru a putea fi prezenta pe afisul de concert. Avem deasemeni rugamintea sa ne transmiteti confirmarea D-voastra pana cel tarziu  miercuri,  17.11.2010, ora  12:00, pentru a putea trimite spre tipar afisul evenimentului.

Precizam ca intrarea la spectacol va fi libera, dorim o sala plina si calda, care sa se bucure alaturi de noi si de invitatii nostri de Nasterea Domnului.

De asemenea, nu avem pretentii financiare legate de transmiterea partiala sau integrala a spectacolului pe posturile Dvs. de televiziune/radio, sau de promovarea scrisa in publicatiile locale, tot ce ne intereseaza este o promovare care sa asigure o sala plina, pe masura spectacolului ce va avea loc.

In masura in care aveti nevoie de materiale video sau foto pentru a realiza clipuri de promovare, va stam la dispozitie.

 

Pentru detalii suplimentare despre CV-ul si activitatea Coralei ICD, accesati www.coraladanielescu.ro.

Persoane de contact:

Nicolae Stanescu: 0720.333.939; nicky.stanescu@yahoo.com sau nicolae.stanescu@daas.ro.

Bogdan Dumitru: 0722.635.609; bogdan.stelian.dumitru@gmail.com.

Cu stima,

Nicky Stanescu


APRECIAZĂ ARTICOLUL !
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More

Privacy & Cookies Policy