Take a fresh look at your lifestyle.

CONTROL TRASPORTATORI

Poliția Locală Ploiești informează că în cursul zilei de ieri, 08.06.2011, operatorii de transport persoane care nu au respectat prevederile legale, au fost sancționați cu 24 de amenzi,  în valoare totală de 5250 lei.

La inițiativa Poliției Locale Ploiești, în baza unui plan comun de acţiune, reprezentanţi ai Compartimentului Circulaţie din cadrul instituției, ai Poliţiei Rutiere Ploieşti şi ai Direcţiei de Mobilitate şi Trafic Urban din cadrul Primăriei Municipiului Ploieşti, au desfăşurat o serie de controale cu privire la respectarea traseelor şi a locurilor de staţionare de către operatorii de transport persoane cu microbuze sau autobuze (cu excepţia autovehiculelor R.A.T.P. Ploieşti), precum şi deţinerea autorizaţiilor legale de către conducătorii autovehiculelor cu masa maximă autorizată de peste 3,5 tone, care circulă pe raza municipiului.

Verificările au fost efectuate pe străzile Nicolae Bălcescu, Stadionului, Alexandru Vlahuţă, Mihai Bravu  intersecţie cu Roşiori, Ștefan cel Mare, Şoseaua Vestului și Bulevardul Independenței.

În urma controalelor, s-a aplicat un număr de 6 sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 1250 lei, pentru încălcarea art. 12 din Hotărârea Consiliului Local nr. 131/2011 privind reglementarea circulaţiei în municipiul Ploieşti a autovehiculelor cu masa maximă autorizată de peste 3,5 tone.

Totodata, pentru încălcarea prevederilor  Hotărârii Consiliului Local nr. 228/2006, referitoare la circulaţia autovehiculelor pe alte trasee decât cele stabilite şi lipsa autorizaţiei de circulaţie eliberată de Primăria Municipiului Ploieşti, au fost aplicate 18 sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 4000 lei.

Acţiunile de acest gen vor continua şi în perioada imediat următoare.


APRECIAZĂ ARTICOLUL !
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More

Privacy & Cookies Policy