Take a fresh look at your lifestyle.

Contributie A.D.O.R.//Avem confirmarea. Se da liber la debransare!

Pe data de 23 ianuarie 2014, participam la intalnirea Comisiei constituite pentru rezolvarea problemei debransarilor ( vezi AICI). Am luat cuvantul si am spus ca nu sunt de acord ca acest drept al cetatenului sa fie ingradit atata timp cat el respecta prevederile Legii termiei, iar acest punct de vedere a fost sustinut de toti consilierii locali, inclusiv viceprimarul Iulian Teodorescu, precum si de presedintele UAP, Maria Manea. Singurii care au avut de comentat si si-au sustinut punctul de vedere au fost reprezentantii Dalkia Termo Prahova, in frunte cu Noel Aime, directorul general.

Zilele trecute, in urma unei discutii cu consilierul local Sorin George Botez, acesta mi-a comunicat ca s-a dat liber la debransare si urmeaza sa fie prezentat un raport al Comisiei in Consiliul Local, care sa sustina punctul de vedere mentionat.

Ne bucuram sa va aducem aceasta veste si, mai ales, ne bucuram sa spunem ca Alianta pentru Drepturile Omului din Romania, prin presedintele ei, Eugen Cristescu a contribuit la indreptarea acestei… nedreptati la care sunt supusi cetatenii municipiului Ploiesti, de catre Dalkia, de ani de zile.


APRECIAZĂ ARTICOLUL !
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More

Privacy & Cookies Policy