Take a fresh look at your lifestyle.

Concurs cu premii imaginare, oferit de MAX MEDIA. Felicitari, ai castigat…NIMIC!

Exact asa incepea e-mailul (cu „FELICITARI”) unde eram informat ca am castigat o invitatie pentru 2 persoane la 3D Caffe Cinema din Ploiesti. Pe siteul celor de la Max Media ca despre ei vorbesc aici, mai exact puteti vedea chiar si aici: http://www.max-media.ro/informatii/concurs-max-media-vezi-castigatorii-si-programul-la-cinema.html apaream castigator pe data de 7 octombrie 2012. Bucuros nevoie mare, ca tot romanul care castiga ceva nemuncit ma apuc sa cer detalii despre ridicarea premiului. Primul e-mail imi spune: “Marti incepand cu ora 15.30 puteti ridica invitatia de la barul din incinta 3D Caffe, mai exact de la domnisoara de la barul aflat in incinta cinema-ului. Plec bucuros sa imi iau invitatia mea si ajung la 3D Caffe Cinema la bar, aici intr-adevar o domnisoara cu un decolteu generos dar fara invitatia mea !!! “Nu a ajuns nimeni, de la Max Media, cu invitatia dumneavoastra !”, “Revin maine atunci!” ii spun eu plin de sperante domnisoarei.

Ajung acasa deschid computerul, e-mailul si citesc: “Invitatia dumneavoastra va fi lasata miercuri incepand cu ora 16 la barul din incinta 3D Caffe!”, zambesc si-mi zic ca stiam ca de acolo vin. Miercuri ora 5 fara zece plin de entuziasm cu ochii bulbucati in decolteul domnisoarei aflu ca: “Domnul de la Max Media, nu a ajuns inca sa aduca invitatia!” ! Intre noi fie vorba daca NU era vorba de o domnisoara intermediar, imi bagam si-mi scoteam … ca la noi in Radu De La Afumati.

Totusi, sa ma ierte Dumnezeu, dar NU o sa ma ploconesc a treia oara pe la usa 3D Caffe Cinema milogindu-ma sa primesc premiul pe care cu surle si trambite il anunta pe siteul lor renumita firma (la ei pe strada) Max Media. Ma intreb dar daca era cineva dintr-o localitate invecinata Ploiestiului care castiga acest premiu, ce trebuia sa faca, sa dea pe transport contravaloarea a 2 bilete la film si ce mai se considera ca a castigat.

Nu stiu (si nu ma intereseaza) cine se ocupa de firma asta Max Media dar mi se pare totala lipsa de respect fata de cei ce le acceseaza siteul si mai ales, acum stau sa ma gandesc daca NU cumva la dorinta mea de a viziona vreun film pe baza invitatiei acelea nu m-as fi trezit redirectionat spre iesirea 3D Caffe.

Asa ca atunci cand castigati ceva de pe siteul lor, sfatul meu este sa va bucurati de abia cand veti avea ceva palpabil. Pana atunci ne vedem la o bere la domnisoara cu decolteul generos ca altceva NU am vazut sa fie promovat aici la 3D Caffe !!!


APRECIAZĂ ARTICOLUL !
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More

Privacy & Cookies Policy