Take a fresh look at your lifestyle.

Codrule Codrutule, unde ti-ai pus mama directoare, dragutule?!

Un alt pusti care ii face pantofii primarului a ajuns pe niste caluti, pe care el ii crede mari. Il stiu de cand lucra la Prahova TV si n-am inteles niciodata ce facea pe acolo. Intre noi fie vorba, “lucra” cred ca este un termen fortat, dar treaca de la noi. Anul trecut vroia sa lucreze la Incomodph.ro, dar nu am avut incredere in capacitatile lui, mai ales ca venea dinspre “minunatul” Dragos Patraru. Am zis pas si consider ca bine am facut, aveam deja prea multe sageti pe langa mine.

N-am nimic cu baiatul, dar mi-e cam sila de cei care se apuca de pupat in fund pe vreun politician ca sa reuseasca in viata, cu atat mai mult cu cat a absolvit o facultate cu profil religios. Dar poate ca smerenia are alta conotatie pentru tanarul Codrut Cojocaru, decat are pentru mine.

Da, despre Codrut Cojocaru este vorba si ne-am gandit sa ii aducem un pic de celebritate, mai ales ca unele persoane din jurul lui spun ca omul a devenit cam arogant. Intrebarea noastra ar fi “DE CE”, ca nu-l prea ajuta fizicul sa fie?

Dar nu aroganta Codrutului face obiectul discutiei, ci modul in care si-a pus mama in functia de director al unei gradinite. Probabil ca a carat multa crema de ghete pentru a cere un astfel de favor, dar cert este ca, de curand, Marina Cojocaru este director a Gradinitei nr. 33, din cartierul Cina. Nu am reusit sa aflam daca a sustinut examenul pentru acest post de director, dar vom reveni cu amanunte. Dupa cum ne-a ajuns la ureche, mamica …Codrului a cam fost pusa politic pe functie, adica fara sa dea concurs. In caz ca l-a dat, bagam mana in foc ca a fost de genul “ concursul se da joi, postu-I ocupat de marti”. Dar aflam si va spunem.

 


APRECIAZĂ ARTICOLUL !
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More

Privacy & Cookies Policy