Take a fresh look at your lifestyle.

Coalitia Prahova Curata// Pana la lansarea site-ului minunati-va despre cum inteleg liderii de partid sa-si promoveze candidatii si sa sfideze cetatenii. Astazi Bogdan Toader- PSD

Inca de la inceputul campaniei electorale, chiar dinainte, am constituit o Coalitie informala care se numeste „Prahova Curata” si se doreste a fi o baza de pornire pentru o constituirea unei societati civile solide in judetul nostru. Mai multe despre noi o sa aflati astazi, cel tarziu maine, din site-ul care speram sa va convinga sa va alaturati demersului nostru. Pana atunci va spune ca dorim ca dupa lansarea site-ului sa invitam cat mai multe ONG-uri din diverse domenii de activitate sa devina membri. De semenea, ne adresam si sindicatelor si organziatiilor patronale pentru a deveni membri ai Coalitiei Prahova Curata.

Cum spuneam, pe data de 5 mai am depus la organziatiile judetene ale PSD, PNL, ALDE si PMP cate o adresa in care am solicitat CV-urile, pozele si programele electorale ale candidatilor care lupta pentru fotoliile de primar din peste 30 de localitati, inclusiv Ploiestiul. Dar mai ales semnarea unei declaratii angajament de catre candidatii la pimaria Ploiesti, prin care sa+si asume popriul program electoral. Am stat de vorba cu fiecare presedinte de organziatie judeteana pentru a ne face intelesi cat mai bine. Din nefericire pentru cetatenii acestui judet, niciunul dintre ei nu a fost intersat sa isi prezinte candidatii in mod profesionist, unii dintre ei invocand motive de-a dreptul incompetente ca sa-si mascheze neprofesionalismul. Altii ne-au amagit, pur si simplu sau ne-au mintit cu zambetul pe buze.

In cursul urmatoarelor zile va vom detalia discutiile si efectle avute asupra acestei campanii prin prisma prezentarii ei catre dumneavoastra de catre Coalitia Prahova Curata.

Candidatii care se vor regasi in site-ul Coalitiei daca vor vrea sa injure pe cineva acela trebuie sa fie preszedidntele organziatiei judetene de partid, pe care l-a durut in cot de fiecare cetatean in parte dar, mai ales, de fiecare om de prtid care candideaza. Veti vedea imediat de ce.

Astazi, ne ocupam de Bogdan Toader, presedintele PSD Prahova si presdinte al Consiliului judetean Prahova.

A fost singurul dintre cei patru cu care, initial, am discutat telefonic. In rest am dicutat fata in fata cu fiecare.

Asadar, cititi si minunati-va de ineptiile lui Toader. Acesta a avut de obiectat impotriva CV-urilor pentru ca, in opinia domniei sale, era foarte greu sa stranga 1900 de CV-uri si, pe langa asta, ce scrie in ele nu reprezinta adevarul. In acest sens a dat si un exemplu, de fata cu mai multi jurnalisti, inaintea conferintei de ieri a PSD( a se vedea de cata decenta am dat dovada asteptand din data de 5 mai pana ieri, 23 mai) referindu-se la Raul Petrescu, candidatul UNPR despre care ne-aa spus ca are 100 de diplome in CV si nu este relevant. Bogdan Toader ne-a „convins” ca nu are nicio tangenta cu o campanie electorala profesionista si ca nu intelege prin ce anume poate fi promovat un candidat, altfel decat a fost promovat pana acum. Stiti si voi cum…

Urmatorul pe lista noastra este deputatul George Ionescu, alta mostra de „profesonalism” in expunerea incompetenei si a sfidarii fata de cetateni si societate civila.

 


APRECIAZĂ ARTICOLUL !
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More

Privacy & Cookies Policy