Take a fresh look at your lifestyle.

Cezar Stoichiciu a mintit. Nu i s-a dat NUP in cazul gaurii de 100.000 de lei de la Politia Locala, ci se afla in cercetare( II)

Intalnirea cu Cezar Stoichiciu a avut loc, miercuri. Inca mai astept niste raspunsuri solicitate conform Legii 544/2001, cu privire la liberul acces la informatiile publice, pentru a face o expunere cat mai exacta a noului director interimar al CSM Ploiesti care, in opinia mea, reprezinta o pata pe cariera celor care l-au pus in functie.

In primul rand, de marti pana miercuri cand m-am intalnit cu Stoichiciu mi se adusese la cunostinta ca acesta este nevinovat, pentru motivul ca s-a dat NUP( n.r.- Neinceperea Urmaririi Penale) in cazul despre am scris( vezi AICI si AICI). Asadar, din start acest individ a pornit cu o minciuna, ceea ce mie imi spune multe despre personaj. Practic, m-am dus la acea intalnire pornind de la aceasta idee pe care o demontam in cateva secunde pentru ca avem documentul pe care il vedeti in facsimil, care arata ca Cezar Stoichiciu este in continuare cercetat de Parchetul de pe langa Judecatoria Ploiesti pentru achizitionarea unui Sistem software/ Hardware AVL pentru Politia Locala Ploiesti, in valoare de 100.000 de lei.

IN CONCLUZIE- CEZAR STOICHICIU ESTE CERCETAT PENAL IN CONTINUARE SI NU S-A DAT NUP IN CAZUL SAU CARE ESTE UNUL GRAV, IN OPINIA NOASTRA, PENTRU CA E VORBA DE BANI PUBLICI!

Pana va voi relata punctul de vedere, cuvant cu cuvant, intr-un material viitor, al lui Cezar Stoichiciu, va pot spune ca “argumentele” sale care au intentionat sa acopere minciuna care mi-a fost spusa intial, cum ca s-a fi dat NUP in cazul sau, au fost puerile sau, mai exact, smecheresti.

Inainte de a reveni cu alte argumente ofciiale contestatoare la adresa acestui director pus in functie politic, pe prietenie, fara a se tine cont de niciun criteriu de performanta si cercetat penal intr-un dosar foarte greu. Iar daca procurorii vor dispune ca Stoichichiu se face vinovat, atunci sa-i vad pe cei care s-au dat de ceasul mortii sa-l puna in functie pe unde vor scoate camasa si cum vor raspunde pentru decizia luata. Dar asta este un alt subiect despre care vom scrie la momentul cand procurorii si, mai ales, instanta vor stabili vinovatia sau nevinovatia personajului. Prezumtia de nevinovatie este unul dintre argumentele care mascheaza rusinea celor care l-au pus in  functie, fara sa tina cont de nimic, nici macar de un …CV. De mentionat ca pentru a accesa functia de director interimar al CSM Ploiesti, Cezar Stoichiciu s-a suspendat din functionar public pe o perioada de 12 luni.

Va voi spune o poveste, care mi-a fost spusa si mie recent de un cunoscator al personajului, caruia i-ar face o mare placere sa i-o spuna si in fata.

Se facea ca in urma cu cativa ani, un politist incompetent, prieten cu interlopii si-a dat demisia din Politie si s-a angajat la Gardienii Publici pentru ca se ingrosase gluma si risca mult. Nu facea decat sa dea amenzi, dar nu la cei care isi facusera un obicei sa incalce legea ca deh, era prieten cu ei. N-a prinis niciodata vreun hot…Asa se intampla ca, la un moment dat, “magnificul” a dat o amenda unui civil, aflat intr-un moment de ratacire, care s-a dovedit a fi un inceput de schizofrenie, ulterior. Bietul om, acum declarat bolnav de schizofrenie, a avut o criza si a umblat dezbracat prin oras, doar in boxeri. In loc sa sesizeze ca e un caz grav, omul fiind pasnic in toata ratacirea lui bolnava, “magnificul” nu l-a dus la un Spital, ci la Politia municipala unde l-a amendat. Ulterior, omul a fost internat la Voila si a fost diagnosticat cu schizofrenie, in timp ce amenda a fost contestata si anulata in instanta!

Fostul politist dormea in post de rupea. Pleca acasa, cu masina, dimineata la 6.30 cand iesea din post, desi nu avea voie cu autovehiculul. Apoi, pe la 12.00 isi aducea aminte ca a uitat in portbagaj cateaua cu care ar fi trebuit sa patruleze. Povestitorul ne-a mai spus ca pe vremea cand era politst, acesta era batut sistematic de iubita pe care o avea la acea vreme, tocmai in ziua de salariu si tocmai in fata sediului Politiei. Cica ii placea la pacanele si femeia venea sa-i ia salariul ca sa fie sigura.

Povestea continua, dar e jenanta pentru acel politist- gardian public. Ghici cine e personajul?

Nu intentionam sa denigram pe cineva, ci doar sa prezentam acest mod infect si sfidator de a pune in functie o persoana pe criterii politice, fara a se tine cont de nimic, nici macar de o minima decenta.
Suntem curiosi daca se va sesiza vreo institutie abilitata in legatura cu aceasta numire sfidatoare, ca sa nu spunem abuziva. Raspunde cineva ?

Vom reveni cu puncte de vedere oficiale,  nu poze de la filaje, care sunt sub demnitatea noastra.


APRECIAZĂ ARTICOLUL !
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More

Privacy & Cookies Policy