Take a fresh look at your lifestyle.

Cetatenii din str. Rozmarin sesizeaza primarului ca traiesc in secoul XXI. Intra sa vezi de ce

In urma cu doua zile am primit pe mail-ul redactiei o sesizare catre primarul Iulian Badescu, in legatura cu o strada din Ploiesti, care vine, parca, dintr-un secol trecut, pe unde carutele isi frangeau rotile. Un cetatean cu initiativa a luat taurul de coarne si ne-a trimis un mail, dupa mai multe incercari de a gasi sprijinul la primarie. Pentru ca mai avem unele probleme “domenstice” legate de noua noastra locatie, l-am rugat pe ceteteanul cu pricina sa traga in poza mai multe cadre. Pozele pe care acesta ni le-a trimis pune la indoiala anul in care traim si gradul de civilizatie la care ne raportam. Atragem atentia, pe aceasta cale primarului Iulian Badescu, asupra situatiei “medievale” din Strada Rozmarin si, mai ales, asupra disconfortului pe care cetatenii din zona il au. Asteptam o descindere a reprezentantilor Directiei Tehnic Investitii in strada mentionata si aplecarea directa si eficienta asupra problemlor acestor cetateni care platesc impozitele, la fel ca toti ceilalti. Vine iarna, iar nevoile oamenilor ar trebui sa fie cele mai importante prioritati pentru administratia locala.
Mai jos aveti mail-ul care reprezinta, din punctul nostru de vedere, o sesizare directa catre Directia Tehnic Investiti din Primaria Ploiesti. Atragem atentia ca astept un raspuns oficial si o rezolvare pe masura a cerintelor cetatenilor din strada Rozmarin, pana saptamana viitoare.

„Va rog sa-l luati pe primar sa-l aduceti pe str.Rozmarin sa-si murdareasca pantofii de noroi. Am facut nenumarate reclamatii la primarie degeaba. Suntem in comunism, condusi de comunisti? In ce an suntem?

 Suntem pe cimp sau intr-un oras ? Lucrarile de reabilitare, canalizare s-au terminat de ce nu baga asfaltul ce asteapta Zapada???? Daca nu sunt in stare sa bage 2,3 masini de piatra pina vin cu asfaltarea? Sa faca ceva, pentru ce am platit impozitele???? Canalizarea a fost inceputa de o firma anul acesta dupa care a disparut, a venit alta firma care a scos conducta noua pusa de ceilalti si au facut-o din nou!!!! Au terminat-o in doua saptamani deci se poate Asteptam actiunea dumneavoastra. Multumim.”

Mai jos aveti restul pozelor trimise.

APRECIAZĂ ARTICOLUL !
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More

Privacy & Cookies Policy