Take a fresh look at your lifestyle.

Cele trei “doamne” de la USL au depus declaratiile de avere, problema e ca le-au antedatat. Mai exista politie, parchet sau ANI in tara asta?

 

 

La inceputul acestei saptamani, cele trei “doamne” de la USL, respectiv Ion Eparu, Adrian Lupu Gelu si George Stanciu au catadicsit sa posteze declaratiile de avere pe site-ul primariei Ploiesti. Problema este ca toti trei au antedatat aceste declaratii, pe ele putand fi vazute date scrise cu pixul ca 11.07.2012 ( George Stanciu si Adrian Lupu Gelu) si 26.07.2012 ( Ion Eparu). In aceste conditii este vorba de un blat ordinar, facut fie de cei trei, fie de secretarul primariei, Oana Iacob sau cu acordul acestuia. Din orice ipostaza ai privi ceeea ce au facut cei trei uselisti este o sfidare a legii, ca sa nu spunem ca are un iz penal, de fals in declaratii. Intr-o tara in care separatia puterilor in stat ar exista cu adevarat Politia, Parchetul sau Agentia Nationala pentru Integritate s-ar sesiza. ANI a fost instiintata inca din data de 1 august 2012 de mine, in calitate de jurnalist, dar si de presedinte al Aliantei pentru Drepturile Omului din Romania. Suntem in data de 13.08.2012 si ANi nu a dat un raspuns la niciuna dintre cele doua solicitari, dupa cum vedeti in foto. Mai asteptam, nu a expirat termenul.

Nu cer nimanui sa inteleaga toate aceste actiuni ale mele, poate singulare pe acest segment in Prahova, intr-o lume in care nerespectarea legii este regula, iar respectarea ei, exceptia. Candva voi explica rationamentul intr-o scrisoare deschisa. Retineti doar ca mi-am sacrificat cu buna stiinta viata sociala pentru a merge pe drumul asta, pana la capat. Dintr-un singur motiv: Banii nu sunt importanti in aceasta ecuatie. Nu sunt, nu am fost si nu voi fi sclavul lor. Stiu sa traiesc cu putin.

Dintre cei trei, doar Ion Eparu mi-a starnit dezamagirea, pentru ca il credeam diferit de restul clasei politice locale. Adrian Lupu si, mai ales, George Stanciu nu m-au surpins prin aceasta sfidare a legii, Lupu avand antecedente din mandatul trecut, iar Stanciu fiind un rasfatat infantil caruia in pot acorda circumstante atenuante pentru ca este la primul mandat.

Stiu ca e greu sa aiba un ecou, avand in vedere timpurile pe care le traim, dar nu abdic de la normele firesti ale conduitei civice, valabile pentru fiecare dintre noi, si solicit organelor abilitate sa arate ca nu sunt partinitoare ci profesioniste. Reprezentantii ANI ar trebui sa stie ca inca de la trimiterea mail-ului trebuia declansata procedura de control a celor trei si amendarea lor cu 500 de lei, pentru ca termenul prevazut de lege pentru depunerea declaratiilor de avere expirase.. N-au procedat conform propriei legi de functionare. Oare de ce?

Dati click pe fiecare nume si veti vedea declaratiile depuse si urmariti in stanga sus data trecuta cu pixul: ION EPARU, ADRIAN LUPU GELU, GEORGE STANCIU

Iata printul din data de 1 august 2012:


APRECIAZĂ ARTICOLUL !
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More

Privacy & Cookies Policy