Take a fresh look at your lifestyle.

Ce s-a întâmplat în culise, la Capatos, după încăierarea dintre Meme şi Sânziana

 

Scandalul piţiponcelor cu tarif a degenerat, marţi seară, la „Un show păcătos” într-o bălăcăreală totală. Acuzată că s-a culcat cu Alin Cocoş pe o pereche de cizme, Sânzi a sărit s-o jumulească în direct pe Meme. Nebunia a continuat în culise, când Meme, scăpată de covoarda de a face pe reporteriţa serioasă, şi-a dat arama pe faţă şi a început să le înjure ca la uşa cortului pe Sânziana şi Raluca Podea.

Circ, înjurături ca la şatră şi chelfăneli, aseară, în emisiunea lui Dan Capatos, dar mai ales după, în culise. Scandalul declanşat de Click! săptămâna trecută a luat proporţii inimaginabile. Chemate să se confrunte faţă în faţă la „Un show păcătos”, Sânziana Buruiană şi Mihaela Moise şi-au aruncat vorbe grele despre bărbaţii care le-au trecut prin aşternut. „Sânziana a vrut să-i facă sex oral lui Alin Cocoş pe birou”, a dat din casă Meme. “Ba tu te-ai f…! Jură-te tu pe tac-tu că m-am f..t eu cu Cocoş!”, a sărit imediat ca arsă şi blonda. “Ziua eşti doamnă, iar noaptea, damă”, i-a aruncat atunci în faţă Raluca Podea, fata de la Meteo din Click! lui Meme. Acuzată că a făcut sex pe bani şi că şi-a înşelat iubitul actual, pe Cătălin, zis şi Răţoi, Buruiană a sărit să îi tragă o mamă de bătaie lui Meme, în direct, fiind oprită pe ultima sută de metri de împăciuitorul Mircea N Stoian, care cu greu le-a făcut faţă piţiponcelor puse pe harţă.

Meme a sărit la Sânziana: “ Tu fă, te iei de tata?!”

Dacă în emisiune Meme a făcut pe doamna ca să-i demonstreze lui Capatos că se încadrează în tiparele de reporteriţă serioasă, în culise fosta OTV-istă şi-a dat arama pe faţă şi a început să le înjure ca la şatră pe Sânziana şi Raluca Podea. “ Tu fă, te iei de tata? Îmi dai tu mie să mă jur pe tata?!”, a urlat isterică reporteriţa lui Capatos, sărind de această dată ea la bătaie. Când a observat că este filmată, Meme a văzut roşu înaintea ochilor: „ Tu ce filmezi , mă? Du-te în p..a mea!” Cele trei au fost despărţite cu ajutorul bodyguarzilor.

Admiratorul lui Buruiană, „racolat” şi el de reporteriţa lui Capatos: „Meme m-a pus să mint că Sânzi a făcut sex pe bani!”

Marius Baldovin, tânărul care i-a declarat deunăzi dragoste eternă Sânzianei a făcut şi el câteva declaraţii uluitoare, în exclusivitate pentru Click!. El a dezvăluit că reporteriţa lui Dan Capatos a încercat să-l corupă şă să-l întorcă împotriva Sânzianei. „Meme m-a sunat şi mi-a zis să mă duc la televizor şi la ziare să declar că Sânziana a făcut sex pe 10 milioane de lei vechi cu Leo de la Strehaia. Eu nu am vrut să mă bag în acest scandal”, a spus acesta pentru Click!

Cătălin, zis Răţoi: „Nu mă despart de Sânziana!”

Cătălin, cunoscut în cercurile mondene sub porecla de Răţoi, actualul iubit al Sânzianei, nu s-a arătat deloc afectat de scandalul piţiponcelor de la Capatos. „ Eu nu mă despart de Sânzi! Îmi pare rău pentru Meme. Am văzut toate conversaţiile iubitei mele pe messenger. Idila cu Cocoş a fost înainte de a fi noi doi împreună. Meme minte de îngheaţă apele!”, a declarat acesta.

 

Sursa: click.ro


APRECIAZĂ ARTICOLUL !
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More

Privacy & Cookies Policy