Take a fresh look at your lifestyle.

Ce-are sula cu prefectura sau Corina Ungureanu cu europarlamentarele?

Vuieste toata presa despre viitoarea candidatura a fostei mari gimnaste Corina Ungureanu la functia de europarlamentar. De ce nu Simona Trasca, Andreea Tonciu si alte panarame( a se citi pitipoance) care si-au construit o imagine cu curul si nu cu capul. Cu siguranta asemanarea nu este potrivita, numai ca Ungureanu este prezentata in presa cu pozele din playboy, nu cu cele de pe podium. Toata stima pentru cariera sportiva a Corinei, dar ne intrebam ce o recomanda pentru a aduce un plus de imagine tarii in plan politic. Pornim de la faptul ca de mai bine de un an Corina Ungureanu este consilierul pe sport al primarului Iulian Badescu si daca am cere un raport de activitate in aceasta functie nu cred ca poate trece mai mult de 10 randuri, cu indulgenta. Nu stiu voi, dar eu m-am saturat sa vad ca.. fie ca esti barbat, fie ca esti femeie… daca ai o notorietate pe un anumit segment, daca ai sani pe care ii expui sau esti un pachet de muschi inseamna ca esti bun in politica. Politica, prin politicieni este cea care reglemeteaza legile tarii si, prin aceasta activitate, se presupune ca se asigura bunastarea unui popor.

Corina Ungureanu poate fi o fata de toata isprava, poate fi si trup…si suflet pentru o cauza, dar revin cu intrebarea: ce a facut pentru comunitatea sportiva locala in ultimul an?

Mi-aduc aminte ca am primit doar un comunicat de presa in acest interval cu o actiune gandita si organizata de ea. Stiu, o sa ziceti ca sunt frustrat, rautacios, ca sunt misogin. Poate ca asa e, uneori, dar cu ce gresesc cand cer inteligenta si nu fizic pentru un candidat la europarlamentare?

Sunt destule femei inteligente si frumoase si multi barbati dotati, intelectual, in primul rand. Pe astia vreau sa-i vad la varf!


APRECIAZĂ ARTICOLUL !
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More

Privacy & Cookies Policy