Take a fresh look at your lifestyle.

“Catre tine”- o carte pentru femeile care doresc sa se autocunoasca. Intra sa vezi cand are loc lansarea

Am descoperit recent, pe Facebook, ca fosta mea colega de la Alpha TV, Gabriela Olteanu- Donose isi va lansa prima carte, care se numeste sugestiv… “Catre tine”. De sase ani, Gabriela este consilier si psihoterapeut si, cu siguranta a avut de a face cu o multime de cazuri care au ajutat-o sa-si inteleaga pacientii si, aprofundand, sa se cunoasca pe ea. “Am scris pentru femei. Pentru tot ce am inteles eu despre mine si despre viata. Prin aceasta carte multumesc, impartasind cu alte femei pe care le indemn la autocunoastere si dezvoltare personala. Lansarea cartii  va avea loc miercuri, 1 iunie, ora 19.30, la Anticaffe New Experience, str Nicolae Titulescu, nr 40 (fosta Partizani) . Va astept cu drag!”, ne-a spus Gabriela Olteanu- Donose.

Desprindem din recenzia cartii ca este “Un studiu asupra feminităţii, pe cât de accesibil cititorului ca şi limbaj, pe atât de abstract în profunzimea mesajului. O doamnă psiholog care îţi perturba existenţa prin conţinutul de o frumoasă muzicalitate a limbii, îmbinat cu cercetarea ştiinţifică în domeniul psiho-terapeutic prin care îţi dezvăluie cǎi către latura feminină puternică, pozitivă, încrezătoare, fără de temeri. (,,A evolua înseamnă a ieşi din ceea ce deja ai ales să fii’’)

Cartea de faţă te îndeamnă către auto-cunoaştere, auto-observare şi auto-evaluare, atât din perspectiva socială, cât mai ales din perspectivele emoţională şi mentală, pentru că din acest punct porneşte drumul fiecăruia dintre noi, raportat în oglinda societăţii. Percepţia fiecăruia în parte şi bagajul cu care noi venim ne creează universul social. Depinde de noi cum ajungem să-l modelăm pentru a ne fi benefic din toate punctele de vedere.

Mai multe lucruri care sa va starneasca marea curiozitate…feminina, le gasiti AICI si nu uitati data, ora si locul lansarii de carte.


APRECIAZĂ ARTICOLUL !
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More

Privacy & Cookies Policy