Take a fresh look at your lifestyle.

Catalin Beciu, presedintele PN: “Am venit să ii ajut pe cei cu care seman…ALDE va disparea cum a aparut…Brusc!”

Vineri, 22 septembrie 2017, odata cu echinoctiul de toamna, a avut loc primul Congres al celui mai nou partid din Romania, Partidul Neoliberal. Actiunea a avut loc la Hanul Vlasiei, langa Palatul Snagov, pe malul lacului, unde au participat 227 de delegati din 31 de judete, care si-au ales conducatorii pentru urmatorii ani. Interesant este faptul ca la Congres au participat, ca invitati, lideri ai organziatiilor patronale, reprezentanti de frunte ai mediului de afaceri din Romania. Presedinte al Partidului Neoliberal a fost ales, in unanimite, Catalin Beciu care, pana nu demult s-a aflat in randurile ALDE, fiind un liberal convins si activand ca secretar de stat pe domeniul mediului de afaceri.

Este de remarcat faptul ca noua constructie liberala nu vizeaza, cel putin pana la prima evaluare, persoanaje cu vechi state de serviciu in politica, ci oameni noi, curati, care doresc binele celor pe care ii reprezinta si al Romaniei. Se pare, din cele relatate de Catalin Beciu, ca mai multi parlamentari ALDE si PNL si-au exprimat dorinta sa adere la noua constructie neoliberala dar, deocmadata, strategia de a atrage oameni noi este fundamentala.

“ALDE e contaminat cu oameni cu o istorie stranie, cu demagogi, condamnați penali, oameni fara resurse care traiesc doar de pe urma functiilor publice…PN este primul partid de dreapta de după 89′, construit fara niciun compromis. Toți oamenii au un trecut impecabil și rezultate anterioare intrarii in politica”. Am propria cale in povestea asta. Am venit să ii ajut pe cei cu care seman. Daca vor. Daca nu, am viața mea…Doar ca par sa vrea. Ne dezvoltam incredibil. Viteza este mult mai mare decat ma asteptam”, ne-a marturisit liderul PN, Catalin Beciu.

In legatura cu ALDE si liderul acestuia, presedintele Partidului Neoliberal nu are de spus decat ca: “In legatura cu Tariceanu am PH neutru. Il cunosc, stiu exact ce fel de om e, n-am nimic de comentat. Nu e tinta mea si oricum se pregateste sa isi incheie cariera. ALDE va disparea așa cum a aparut: brusc”…

Pentru cei care doresc sa stie componenta conducerii PN, va redam mai jos pe cei care au fost alesi vineri la Hanul Vlasiei, cu mentiunea ca Niky Tariceanu-Vicepresedinte al Consiliului National, nu are nicio legatura de rudenie cu presedintele ALDE.

 

Cătălin Beciu– președinte

Mihai Șagău-Prim Vicepreședinte

 

Camelia Udrescu-Vicepreședinte

Daniel Cernat-Vicepreședinte

Dragoș Anca-Vicepreședinte

Adrian Cârciumaru-Vicepreședinte

Paul Dumitrache-Vicepreședinte

Cosmin Drăgoi-Vicepreședinte

Maria Nițescu -Vicepreședinte

Cristian Cuțui-Vicepreședinte

Elena Loghin –Vicepreședinte

Costel Dinu-Vicepreședinte

 

Mihai Corbea-Membru

Silvia Borgovan-Membru

 

Mugur Jianu-Secretar General

 

Dorin Grosu-Membru supleant

Silvia Alexandrescu-Membru supleant

 

Daniel Andronache-Președinte al Consiliului Național

Traian Octavian Tănase-Vicepreședinte al Consiliului Național

Niky Tăriceanu-Vicepreședinte al Consiliului Național

 

 

 


APRECIAZĂ ARTICOLUL !
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More

Privacy & Cookies Policy