Take a fresh look at your lifestyle.

WASHINGTON// Câine, încă în viață, pus în 2 pungi, într-un coș și lăsat să moară în fața unui adăpost

După ce cineva a abandonat un câine mic în două pungi legate în interiorul unui coș, în afara Centrului de Adopție al Alianței de Resurse Umane, New York Avenue, s-a instituit o recompensă de 3.000 de dolari este oferită după ce cineva a pus , potrivit oficialilor.

Reprezentanții Alianței pentru Salvarea Umană au spus că bietul câinele a fost găsit, în urmă câteva zile, în două pungi de plastic care au fost legate și închise și plasate într-un coș. Cel care plasase câinele a lăsat o notă cum că a murit, dar oficialii au declarat că este, încă, în viață și că suferă de multe boli.

Odată eliberat de pungi, câinele, care a fost redenumit Mary, a fost examinat și s-au grabit la Spitalul de Prietenie pentru Animale pentru îngrijire și evaluare ulterioară. Mai târziu în acea seară, s-a constatat că Mary nu a putut fi salvată și a fost euthanasiată.

Cazul este cercetat de Divizia de Aplicare a Legii Alianței de Salvare a Umană, care oferă și o recompensă de 3.000 de dolari pentru informații care conduc la arestarea persoanei responsabile.

„Solicităm asistența publicului în identificarea persoanei responsabile de acest act cinstit”, a declarat Chris Schindler, vicepreședinte al Serviciului de Resurse Alianței pentru Salvare Umană, într-un comunicat scris. „Ea a fost lăsată să sufere și să moară de o moarte dureroasă. Sperăm că această răsplată va motiva pe cineva să vină înainte, pentru ca justiția să poată fi servită”.

Iată un mod de a afla pe cei vinovați și a-i trage la răspundere, într-o țară  cu legislație pusă la punct: Dacă aveți orice informații care ar putea ajuta detectivii în investigația lor, sunteți îndemnat să apelați (202) 723-5730″.

Alianța pentru Salvarea Umană a reamintit că oferă o gamă largă de servicii pentru animalele de casă aflate în nevoie, inclusiv eutanasia pentru animale de companie.

Credeti ca prietenii dvs. ar fi interesati? Distribuiti acest articol pentru ei!


APRECIAZĂ ARTICOLUL !
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More

Privacy & Cookies Policy