Take a fresh look at your lifestyle.

CAF2 s-a spart din nou, iar cazanul 5 si turbina 5 sunt la dispozitia operatorului. Cand le puneti in functiune, domnule primar?

UPDATE// La ora 16.45  s-au finalizat lucrarile de reparatie la CAF2 si a fost pus in functiune. Primarul Andrei Volosevici si directorul SC Termo Ploiesti SRL se vor pune in functiune cazanul 5 si turbina 5 si, daca nu vor fi probleme tehnice aceasta structura 5 va furniza in maxim 24 de ore 150 gcal pe ora ploiestenilor si 60 de MGWH pe piata de energie.

Se spune ca tot raul e spre bine. Poate asa se va intampla si cu termia incepand de astazi, macar.

Din pacate, la ora 10.00 s-a constatat ca o teva din partea superiora a CAF2 este sparta si urmeaza sa fie inlocuita. In jurul orelor 13.00, apa care curgea prin teava respectiva de sus in jos s-a mai racit, dar nu suficient, si a permis efectuarea constatarilor necesare. Inca nu se stie daca este sparta si vreo teava din partea de jos a CAF 2, dar dupa ce conditiile o vor permite se vor efectua cercetari si in parta inferioara.

Durata interventiei la partea superioara este estimata la circa 4-5 ore, incepand cu ora 14.00, iar caldura va fi in calorifere, probabil, tot in aceeasi perioada de 4-5 ore, cu speranta ca nu se vor mai ivi alte probleme. Daca la finalizarea lucrarilor caldura in apartamente se va fi terminat, atunci va mai dura circa 10 ore de la repunerea in functiune a CAF2.

Avand in vedere ca la aceasta data cazanul 5 si turbina 5 sunt in posesia SC Termo Ploiesti SRL si poate fi pusa in functiune, fara a se gasi alte scuze de orice natura ar fi ele, chiar si acelea ca nu sunt bani de gaze, cerem primarului Andrei Volosevici sa faca tot ce tine de domnia sa si sa porneqasca structura 5. Ne-ar asigura un confort sporit in apartamente, de la 115/120 gcal pe ora, la 150 gcal pe ora, iar productia de energie electrica s-ar tripla fata de cea produsa de TAG, de la 20 la 60 de MGWH.

Nu mai e timp de CAF2, care a fost exploatat la maxim pe temperaturile scazute din ultima saptamana. Structura 5 este reparata si iscirizata si doar lipsa banilor pentru gaze sau reaua vointa nu vor conduce la punerea ei in functiune. Sa speram ca au inceput sa fie lichiditati la bugetul local si din cele 60 de milioane de lei prevazute pentru termie, sa se aloce suma necesara pentru pornirea structurii 5, pentru a nu ne mai confrunta cu avariile de la CAF2.

Multumim anticipat pentru punerea in functiune a cazanului 5 si turbinei 5, domnule primar.


APRECIAZĂ ARTICOLUL !

Cmentariile sunt închise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy