Take a fresh look at your lifestyle.

Bunuri găsite și restituite posesorilor

Joi, 16 decembrie 2021, în jurul orelor 14:10, un echipaj auto din cadrul Serviciului Ordine Publică, a fost sesizat cu privire la faptul că pe strada Eroilor, în parcul din zona Bisericii ”Înălțarea Domnului”, este abandonată o geantă de damă.

La fața locului polițiștii locali au găsit o geantă de culoare maro, în jurul acesteia aflându-se mai multe acte și carduri. În prezența agentului de pază de la Cimitirul Bolovani, s-a procedat la identificarea conținutului genții și a titularului actelor.

În urma verificărilor efectuate, geanta și bunurile găsite, printre care și suma de 1000 lei, un lănțișor de aur și chei, au fost restituite posesorilor, identificați ca fiind numiții F.A. și F.D., în vârstă de 85, respectiv 75 de ani, cu domiciliul în Municipiul Ploiești.

            Prin acțiunile întreprinse, Poliția Locală Ploiești își dorește să creeze un climat de siguranță, ordine și confort pentru ploieșteni.

Vă stăm permanent la dispoziție prin Dispeceratul instituției, la numerele de telefon 0244/954 și 0244/513255, precum și prin intermediul adresei de e-mail : office@polocploiesti.

 


APRECIAZĂ ARTICOLUL !

Cmentariile sunt închise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More

Privacy & Cookies Policy