Take a fresh look at your lifestyle.

Buimaci după demisie. Igaş a nimerit la PSD, Udrea nu-şi aminteşte de contracte

 

Fostul ministru de interne din guvernul Boc a intrat din greşeală la o reuniune a PSD, iar Daniel Funeriu s-a ferit să vorbească despre viitorul său profesional, însă aduce în discuţie un proiect major pentru România.

Plecarea din Guvern i-a bulversat pe unii miniştri. Astfel, fostul ministru de interne, Traian Igaş s-a încurcat în sălile de la Palatul Parlamentului şi a nimerit la o şedinţă a PSD, în timp ce căuta comisia de audiere a unui nou ministru.

La rândul ei, Elena Udrea spune că nu ştia că înlocuitorul ei avea contracte chiar cu ministerul turismului. Ea susţine că a aflat din presă de afacerile pe care le avea Cristian Petrescu.

„O asociaţie de promovare turistică pe care Petrescu o conduce sau face parte din ea a accesat proiecte de promovare turistică, ceea ce normal. Dacă accesa proiecte pentru construcţie de drumuri era ciudat, dar fonduri europene de promovare turistică sunt dedicate asociaţiilor de promovare turistică”, a declarat Elena Udrea.

Mult mai secretos în privinţa viitorului este Daniel Funeriu. „Vreau să vă spun un lucru: indiferent de ce se va întâmpla din punct de vedere politic, voi continua într-un proiect major, pentru România”.

 

Sursa: rtv.net


APRECIAZĂ ARTICOLUL !
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More

Privacy & Cookies Policy