Take a fresh look at your lifestyle.

Britanicii vor să angajeze sute de români în hoteluri, baruri şi restaurante

 

Angajatori din Marea Britanie şi Insulele Canalului Mânecii vin în România, la sfârşitul lunii martie, pentru a angaja sute de tineri în baruri, restaurante şi hoteluri, pe o perioadă de 6-12 luni şi cu salarii de 1.000 -1.500 de euro pe lună.

„Românii au câştigat aprecierea britanicilor deoarece se adaptează uşor la locul de muncă, sunt foarte motivaţi, responsabili, muncitori şi învaţă repede”, potrivit unui comunicat transmis MEDIAFAX de Icepworld România, care va organiza interviurile.

Tinerii români vor fi selectaţi pentru locuri de muncă în hoteluri de 3 şi 4 stele, restaurante şi baruri în oraşe şi staţiuni turistice din Marea Britanie (Anglia, Scoţia, Irlanda de Nord) şi în Insulele Canalului Mânecii (Jersey, Gurnsey şi Sark).

Contractele de muncă sunt pentru o perioadă de 6-12 luni pentru posturi precum ospătar/ospătăriţă, barman/barmaniţă, recepţioneri, valeţi, cameriste, maseuri, ajutori bucătari şi bucătari. Există însă şi oferte pentru şef de sală, director de recepţie sau director de restaurant.

Candidatul ideal are între 18 şi 30 de ani, vorbeşte limba engleză avansat şi are o experienţă de minim şase luni in domeniul HORECA.

Cei care vor fi angajaţi vor câştiga între 1.000 şi 1.500 de euro, în funcţie de experienţa şi postul ocupat. Cazarea şi mesele în timpul orelor de muncă sunt asigurate de angajator.

Primele interviuri de selecţie se vor desfăşura la Bucureşti pe 31 martie.

În luna februarie, peste 40 de hoteluri din Grecia si Cipru au participat la târgul de joburi „Happy Summer Job Fair” organizat la Bucureşti, încând să angajeze peste 2.000 de români pentru perioada sezonului de vară.

 

Sursa: rtv.net


APRECIAZĂ ARTICOLUL !
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More

Privacy & Cookies Policy