Take a fresh look at your lifestyle.

Blaga, Udrea si Macovei vin la Ploiesti sa cerseasca votul pedelistilor bastinasi

*Vasile Blaga si Monica Macovei isi vor prezenta, luni 18 martie a.c, la Casa de Cultura a Studentilor din Ploiesti, motiunile cu care candideaza la sefia partidului

*Prezentarile celor doua motiuni vor avea loc la un interval de doua ore una de alta. Cea a lui Blaga la ora 15.00, iar cea a lui Macovei la ora 17.00″.

*Doua zile mai tarziu, la Ploiesti vine Elena Udrea sa-si prezinte motiunea, actiunea o sa aiba loc la Teatrul „Toma Caragiu”

Cei trei „razboinici” din fruntea PDL-ului, vin in gasca la Ploiesti sa cerseasca votul pedelistilor bastinasi din Prahova. Blaga, Udrea si Macovei, au ales strategic sa cucereasca ultima „reduta” pedelista, mai ales ca dupa Bucuresti, organizatia Prahova are cei mai multi delegati la Congresul PDL. Cei trei candidatii la sefia PDL vor veni luni 18 martie a.c la Ploiesti pentru a-i convinge pe cei 208 de delegati din Prahova sa-i voteze la Congresul din 23 martie. Cei peste 200 de delegati PDL, se vor inghesui in Casa de Cultura a Sindicatelor, sa asculte pledoria senatorului Vasile Blaga. Actualul lider PDL, este primul candidat care isi va prezenta motiunea si care spera sa-i convinga pe colegii din organizatia Prahova ca merita sa conduca destinele acestei formatiuni politice. Deputatul George Ionescu se numara printre sustinatorii lui Blaga. La ascurt timp dupa Vasile Blaga, pe scena intra sa-si faca rolul si europarlamentarul Monica Macovei. Fosta procuroare, crede cu tarie in sansele ei de a ajunge in fruntea PDL-ului. Fosta sefa de la carma Ministerului de Justitie, Monica Macovei, la Ploiesti, o sa fie sustinuta de Cristian Preda, Sever Voinescu, Teodor Baconschi, Adrian Papahagi, iar motiunea pe care o depun impreuna se numeste „Reformistii”. Doua zile mai tarziu, in orasul lui Caragiale „descaleca” si buna prietena a Robertei Anastase, Elena Udrea. Fosta „jupaneasa” de la Turism, isi va prezenta motiunea in cadrul intalnirii cu membrii PDL Prahova, la Teatrul „Toma Caragiu” Ploiesti. Surse demne de incredere din cadrul PDL Prahova, sustin ca Roberta Anastase are zilele numarate la carma organizatiei judetene, daca nu iese Udrea sefa peste pedelisti. Conventia Nationala a PDL, la care urmeaza sa aiba loc alegeri interne, va avea loc in 23 martie, la Romexpo, la reuniune urmand sa participe 5.000 de delegati.

 

 

 

 


APRECIAZĂ ARTICOLUL !
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More

Privacy & Cookies Policy