Take a fresh look at your lifestyle.

Bianca face bani din piatră seacă, câştigă peste o sută de mii de euro pe an!

 

De când a plecat de la Capatos, Biancăi Drăguşanu viaţa i-a surâs. Iubita lui Cristea este bombardată cu fel şi fel de oferte. Ea a încheiat recent un contract de publicitate foarte bănos. Veniturile roşcatei au crescut cu 10.000 de euro.

La numai 2 luni după ce a părăsit echipa «Un Show Păcătos», Bianca Drăguşanu a fost ofertată de două televiziuni, iar recent a dat o probă pentru a prezenta ştirile sportive la GSP TV.

Pe lângă ofertele din televiziune, Bianca primeşte bani grei pentru contractele de publicitate.

A încheiat un contract de 10.000 de euro

Reporterii Click.ro au aflat că Bianca a încheiat recent un alt contract de publicitate, însă de această dată cu o clinică renumită din Timişoara. Această colaborare i-a băgat în buzunar iubitei lui Cristea nici mai mult, nici mai puţin de 10.000 de euro.

De săptămâna trecută, timp de un an de zile, Bianca Drăguşanu este imaginea uneia dintre cele mai cunoscute clinici dentare din oraşul de pe Bega.

Roşcata este imaginea casei de modă Atmosphere Fashion, unde este şi angajată cu carte de muncă, colecţia de haine numindu-se BBY. Împreună cu o prietenă, vedeta se mai ocupă şi de afacerea cu extensii de păr.

Reclamă la accesorii- 2.000 €

Firma de accesorii produce broşe voalete pentru nuntă, flori de pus în păr, la gât sau la mână, corsaje şi alte accesorii.

Este imaginea unui salonul de bronzat, de unde încasează câteva mii de euro.

A încasat 6.000 de euro în urma contractului cu Leonardo

În luna decembrie a anului trecut, Bianca Drăguşanu şi Daniela Crudu au dat lovitura! Divele au băgat fiecare câte 6.000 de euro, plus că vor avea gratis genţi şi pantofi, lunar, în valoare de alte câteva sute de euro.

Prezentări de modă

Cu o medie de 15 prezentări sexy pe an, Bianca strânge dintr-un foc 75.000 de euro. La această sumă, mai punem minimum 20.000 de euro pe care îi primeşte anual din defilări cuminţele, în rochii sau pantaloni.

„Nu e nici un secret. 5.000 de euro iau pentru o defilare în lenjerie intimă. Cine mă vrea va trebui să dea banul. Dacă nu, vin îmbrăcată. Iau o anumită sumă pentru defilările îmbrăcate, altă sumă dacă sunt mai sumar îmbrăcată”, declara Bianca anul trecut.

Se descurcă şi fără emisiunea lui Capatos

Bianca încasa 12.000 de euro pe an la „Un show păcătos”, dar se pare că poate trăi liniştită şi fără banii pe care-i câştiga din emisiune.

Iată din ce face 129. 000 € pe an

10.000 euro – contract cu o clinică dentară

75.000 de euro – apariţii sexy, în lenjerie intimă

20.000 de euro – prezentări de modă

6.000 de euro – contract cu Leonardo

5.000 de euro – contract cu un salon de bronzat

3.000 de euro – contract cu o firmă de extensii de păr

8.000 de euro – contract cu o firmă de haine

2.000 de euro – contract cu o firmă de accesorii

 

Sursa: click.ro


APRECIAZĂ ARTICOLUL !
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More

Privacy & Cookies Policy