Take a fresh look at your lifestyle.

Berceanu către Bode: „Măi, tu chiar ştii diferenţa dintre watt şi volt! „

 

Senatorul PDL Radu Berceanu i-a spus, miercuri, candidatului la funcţia de ministru al Economiei, Lucian Bode, avizat în unanimitate de comisii, că el chiar ştie diferenţa dintre watt şi volt.

Lucian Bode, propus pentru funcţia de ministru al Economiei, a primit aviz favorabil în unanimitate din partea comisiilor parlamentare de specialitate, după o audiere care a durat aproximativ 20 de minute şi la care parlamentarii opoziţiei nu au fost prezenţi.

După audiere, în timp ce era felicitat de colegii săi parlamentari, senatorul PDL Radu Berceanu i-a spus râzând lui Bode: „Măi, tu chiar ştii diferenţa dintre watt şi volt!”.

Deputatul Lucian Bode a fost propus, miercuri dimineaţă, de PDL pentru funcţia de ministru al Economiei în Cabinetul Ungureanu, după ce, marţi seară, Andreea Paul Vass a anunţat că refuză desemnarea.

Surse din PDL au declarat, marţi, pentru MEDIAFAX, că Andreea Paul Vass a obţinut cel mai mic număr de voturi în Colegiul Director al PDL, dintre persoanele propuse de partid ca miniştri în Cabinetul Ungureanu.

Potrivit gandul.info, în principiu, liderii PDL nu au avut mari obiecţii în privinţa noilor miniştri, singura problemă fiind în cazul Andreei Paul Vass, propusă de Emil Boc, pentru a-i lua locul lui Ion Ariton. „Ce să caute la Economie când nu ştie care este diferenţa dintre watt şi volt?”, ar fi comentat un lider PDL nemulţumit.

 

Sursa: rtv.net


APRECIAZĂ ARTICOLUL !
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More

Privacy & Cookies Policy