Take a fresh look at your lifestyle.

Bercea Mondial afla astazi daca va fi eliberat


Bercea Mondial este în fata unui nou recurs, cel de-al saselea, sperând si acum sa ajunga în libertate. Interlopul a fost eliberat, marti, de Tribunalul Olt, judecatoarea Diana Cotoi, luând aceasta decizie pentru a patra oara consecutiv. Soarta lui Bercea este vineri din noi în mâinile instantei de la Curtea de Apel Craiova. Marti, judecatorii de la Judecatoria Slatina au hotarât înlocuirea masurii de arestare preventiva cu interdictia de a parasi localitatea, adica l-au lasat în libertate din nou, dar procurorii de la Tribunal au atacat aceasta decizie si au facut recurs.

În cursul zilei de vineri la Curtea de Apel Craiova se va judeca acest recurs, iar instanta va hotarî daca Bercea ramâne dupa gratii sau va fi pus în libertate.

Bercea Mondial nu va veni vineri la recurs, deoarece este internat la Spitalul de Urgenta din Craiova din cauza unei colici renale. Medicii au stabilit în urma investigatiilor de specialitate ca Bercea are o piatra la unul dintre rinichi. Piatra este de dimensiuni mici, are doar 3 milimetri si nu necesita tratament chirurgical. Ea va fi eliminata în urma tratamentului medicamentos.

Bercea sustine însa ca are dureri foarte mari, asa ca medicii au hotarât sa-l tina în continuare internat, pentru ca nu îl pot externa în astfel de conditii.

Sursa: rtv.net


APRECIAZĂ ARTICOLUL !
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More

Privacy & Cookies Policy