Take a fresh look at your lifestyle.

Batranul batut cu bestialitate si-a revenit, dar este profund afectat fizic

Povestea batranului de 66 de ani este a unui om sarman care munceste cu ziua ca sa se intretina pe el si fiul bolnav pe care il are. Ca el sunt multi nevoiasi, oameni onesti care nu fura, nu dau in cap ci muncesc ca sa isi traiasca fiecare zi in liniste si sa puna ceva pe masa cu speranta ca ziua de maine va fi mai buna. Adevarul iese intotdeauna la iveala si, conform digi24.ro, batranul lucra cu ziua chiar pentru unul dintre agresori, iar in momentul in care si-a cerut drepturile banesti, agresorul si prietenul sau l-au luat la bataie si s-a ajuns in situatia pe care ati vazut-o in materialul video, unde unul dintre agresori l-a calcat la propriu pe cap. Dumitru Neculai, pentru ca acesta este numele batranului a suprttat din partea brutelor care l-au maltratat in 42 de secunde, 9 pumni și 12 lovituri de picior, aplicate in zona coastelor, direct in cap sau in figura, multe dintre lovituri aplicate desi era inert. Ceea ce denota o duritate extrema din partea agresorilor.

In urma acestor butalitati, D.N. s-a ales cu o fractura de coloana cervicala, dinti lipsa si dureri pe tot corpul. Potrivit digi24.ro, batranul nu se gandeste la pedeapsa care li se cuvine celor care l-au batut cu bestialitate, ci sa se faca bine ca sa poata munci din nou, pentru a-si asigura traiul pentru el si fiul lui bonav.

Citeste  si : Brasov// Doi adolescenti bat cu bestialitate un batran. Acum e in stare critica(Video)

             Tinerii care au batut batranul in Brasov au fost arestati preventiv

Eu știu că am încercat să mă apăr, dar eu neavând putere, bătrân… Nu-mi amintesc exact… Muncesc cu ziua, la anii mei, și tu dai în mine? E frumos? Nu e frumos! De ce să dau într-un om care muncește? De ce să dau în el?”, spune bărbatul, pe patul de spital. Se poate spune ca in ziua de Florii, cand a patit necazul, Dumitru Neculai a fost ocrotit de Dumnezeu pentru ca la cata bataie a luat si la varsta lui, numai o minune nu a facut sa moara. Poate ca dupa ce a indurat, batranul va fi ajutat de autoritati sau de oameni cu dare de mana pentru a depasi mai usor necazul prin care trece si a-si ajuta fiul bolnav in continuare.

 

 

 


APRECIAZĂ ARTICOLUL !
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More

Privacy & Cookies Policy