Take a fresh look at your lifestyle.

Banii lui Boldea, blocaţi de procurorii DIICOT.

 

Cu o zi înainte să plece din ţară, Mihail Boldea a virat în conturile tatălui şi fratelui său suma de 185.000 de euro, informează România TV. Întreaga sumă a fost blocată de DIICOT. Procurorii au pus sechestru şi pe imobilele deputatului.

DIICOT Galaţi efectuează la această oră noi percheziţii la locuinţa deputatului. Potrivit România TV, procurorii au găsit în garaj un laptop şi un hard disk care ar putea conţine noi probe.

Surse judiciare au declarat pentru Mediafax că procurorii au instituit sechestru asigurător pe conturile a doi coinculpaţi din dosarul în care Mihail Boldea este acuzat de înşelăciune, conturi în care deputatul virase, cu o zi înainte de a pleca din ţară, 185.000 de euro.

Conform surselor citate, Mihail Boldea a virat cei 185.000 de euro în conturile celor două persoane în urmă cu o săptămână, în 16 martie.

În afară de aceşti bani, procurorii de la DIICOT au pus sechestru şi pe imobilele care fie erau pe numelele lui Mihail Boldea, fie fuseseră donate către tată sau vândute către fratele acestuia.

 

Sursa: rtv.net


APRECIAZĂ ARTICOLUL !
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More

Privacy & Cookies Policy