Take a fresh look at your lifestyle.

Badescu s-a imprietenit cu transparenta decizionala. Luni la orele 16.00 organizeaza dezbatere publica pentru taxe si impozite

Dupa cum stiti Alianta pentru Drepturile Omului din Romania duce o lupta in instanta cu primaria pe tema majorarii taxelor si impozitelor pe anul in curs, pentru ca a solicitat dezbatare pe aceasta tema si municipalitatea nu a tinut cont de prevederile Legii 52/2003, cu privire la transparenta decizionala.
Suntem placut surprinsi sa vedem ca Iulian Badescu evita alte neintegeri decizionale si ia masurile care se impun, adica organizeaza o dezbatare cu cetatenii pentru a le cere parerea cu privire la noile taxe si impozite pe anul 2014. Felicitari!
Mai jos aveti informarea trimisa de primarie catre mass-media:
Primaria municipiului Ploiesti, prin Serviciul Finante Publice Locale, va invita sa participati la dezbaterea publica privind nivelul taxelor si impozitelor locale, aferente anului 2014, in municipiul Ploiesti luni,16 decembrie 2013, ora 16.00, in sala Teatrului  Toma Caragiu din Ploiesti.


APRECIAZĂ ARTICOLUL !
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More

Privacy & Cookies Policy