Take a fresh look at your lifestyle.

Badescu ne masoara municipiul pe bani grei. O fi necesar sau prietenii stiu de ce?

Primarul Iulian Badescu se pregateste, intens, pentru a rascoli Ploiestiul in lung si in lat si a-l dimensiona cadastral si topografic. Din acest motiv a decis, asa cum numai el stie s-o faca, cu mare “grija” pentru banul public, sa scoata la licitatie publica “servicii de cadastru si topografie”.

Aceasta licitatie publica e pe picior mare si se intinde pe trei ani. Pretul pe care primaria il ofera este de 3.880.316.00 RON fara TVA, adica 4.811.591, 84 RON, iar in euro ne ducem spre 1.069.242,63 euro. Ce-o vrea sa faca primarul cu atatea servicii cadastrale si topografice timp de trei ani, numai el stie. Poate de-aia si-a mai luat o saptamana de concediu saptamana aceasta, sa reflecteze adanc cum sa imparta Ploiestiul, dar si atatia bani. Suntem tare curiosi care va fi firma castigatoare!

De curiozitatea am cautat si noi pe internet cam ce preturi se practica in aceste domenii. Puteti citi AICI cam cat costa un serviciu cadastral, si AICI cat e unul topografic. Nu stim daca sunt cele mai bune exemple dar ne putem face o idée cum se “masoara” banii nostril.

Mai jos aveti un pasaj din anuntul de licitatie, care este in desfasurare:

Nr anunt seap / Data publicare 138999 / 20-09-2012 stare anunt In desfasurare

Autoritate contractanta / Judet MUNICIPIUL PLOIESTI / Prahova

Tip / Denumire contract Servicii / SERVICII DE CADASTRU SI TOPOGRAFIE

Cod CPV 71351810-4; 71354300-7;

Valoare estimata 3,880,316.00 RON

Tip procedura Licitatie deschisa

Criteriu de atribuire pretul cel mai scazut

Data limita depunere oferta 06-11-2012 / 10:00 ( 27 zile si 9 ore ramase )

Data deschidere oferta 06-11-2012 / 12:00

 

II.1.4) Informatii privind acordul-cadru

Contractele subsecvente urmeaza sa se atribuie prin reluarea competitiei: Nu

Acord-cadru cu un singur agent economic

Durata acordului-cadru: 3 ani

Valoarea estimata fara TVA: 3,880,316 RON

Frecventa si valoarea contractelor ce vor fi atribuite: Estimativ, trimestrial.

II.1.5) Descrierea succinta a contractului sau a achizitiei/achizitiilor

Prestarea de servicii de cadastru si topografie, conform cerintelor caietului de sarcini, constand in principal in urmatoarele operatiuni:

-Identificarea, executarea masuratorilor si realizarea planurilor de amplasament si delimitare a bunurilor imobile din patrimoniul municipiului Ploiesti in scopul actualizarii informatiilor detinute in evidente sau inregistrarii unor bunuri imobile noi in patrimoniu;

-Intocmirea documentatiilor cadastrale si topografice, depunerea acestora la Oficiul de Cadastru si Publicitate Imobiliara Prahova si obtinerea incheierii de carte funciara, a extrasului de carte funciara pentru informare si a anexelor corespunzatoare;

-Executarea altor operatiuni conexe, auxiliare celor mentionate anterior, prevazute de Legea cadastrului si publicitatii imobiliare si de alte acte normative cu aplicabilitate in domeniu, in vederea indeplinirii obiectivului final al autoritatii contractante, respectiv inscrierea in cartea funciara a drepturilor reale ale Municipiului Ploiesti.


APRECIAZĂ ARTICOLUL !
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More

Privacy & Cookies Policy