Take a fresh look at your lifestyle.

Badescu e intepenit…la pat. Problemele Ploiestiului l-au coplesit?

UPDATE: Desi se stia ca este anchilozat si ca s-ar putea sa mai dureze refacerea, Iulian Badescu s-a intors astazi la servici.

Departe de noi gandul de a ne bucura de starea proasta de sanatate sau de moartea cuiva. Stim ce inseamna suferinta in aceste cazuri. Din informatiile noastre, de doua zile, primarul Iulian Badescu este tintuit la pat de o lombosciatica ce ii face probleme de ani de zile. Ieri( luni- 15.10.2012) primarul nu s-a prezentat la job si sunt premise ca sa nu se prezinte nici in perioada urmatoare, afectiunea sa fiind destul de grava. Banuim ca problemele din primarie l-au apasat prea tare in scurta perioada de cand ocupa functia, fortandu-i, astfel, spatele sub povara deciziilor pe care este nevoit sa le ia. Ii dorim sanatate maxima si singurul motiv pentru care ne-am bucura cu adevarat ar fi daca si-ar frange gatul, din punct de vedere politic. Pentru ca, intre el si Socoleanu nu exista nicio diferenta. Amandoi sunt genul de oameni care si-ar vinde sufletul si pe cei din jurul lor, la prima strigare, pentru a ajunge intr-o functie.


APRECIAZĂ ARTICOLUL !
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More

Privacy & Cookies Policy