Take a fresh look at your lifestyle.

Avem dovada ca s-a votat amanarea obligativitatii montarii repartitoarelor inca un an

Astazi a fost o zi de …marti 13, care a mers ceas. Cel putin in ceea ce priveste obligativitatea montarii repartitoarelor care s-a amanat pentru un an, deputatii dand dovada de intelegere fata de cetateni si actionand in favoarea lor. Astfel, dupa cum se poate observa din foto, un numar de 261 de deputati au votat pentr, iar 11 s-au abtinut. Din cate se pare, printre cei care s-a abtinut au fost deputati de la Forta Dreptei, partidul lui Ludovic Orban, ceea ce arata ca nu au inteles fenomenul.

Uniunea Asociatiilor de Proprietari Prahova va milita si in anul care urmeaza, pe fondul acestei amanari a obligativitatii montarii repartitoarelor, pentru eliminarea acestei prevederi care ingradeste anumite drepturi ale cetatenului.

Citeste si: Proiectul cu privire la amanarea obligativitatii montarii repartitoarelor se afla in dezbatare si exista premise sa fie votat astazi. Multumim

Imi face placere sa le multumesc, din nou, celor cu care am tinut legatura pe tot parcusrul acestui an pentru aceasta amanare a obligativitatii montarii repartitoarelor, de fapt de eliminare a ei. In primul, rand ii multumesc d-ului deputat AUR Adrian Axinia care a fost implicat, pe tot parcursul anului, asa cum mi-as dori sa vad toti parlamentarii deschisi sa ajute cetatenii, apoi d-ului senator PSD Radu Oprea, dar si d-nei senator Laura Moagher, care a venit pe turnanta, alaturandu-se in ultima luna pentru ca au facut posibil acest vot, prin numarul mare de deputati si implicare.

Tineti aproape, Uniunea Asociatiilor de Proprietari Prahova militeaza pentru …cei afiliati, in primul rand.


APRECIAZĂ ARTICOLUL !

Cmentariile sunt închise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy