Take a fresh look at your lifestyle.

ATMOSFERĂ EXTRAORDINARĂ LA SALA SPORTURILOR “OLIMPIA”

Spectacol, tensiune şi multe surprize – toate acestea au făcut ca Sala Sporturilor “Olimpia” să fie învăluită într-o atmosferă extraordinară săptămâna trecută, la aniversarea a 18 ani de la înfiinţarea postului Radio Prahova.

Fete de la mai multe şcoli din Ploieşti s-au înfruntat într-un spectaculos concurs al majoretelor, intitulat “Majorete de MajoRadio”, organizat chiar de către reprezentanţii postului de radio. Pe lângă competiţia propriu-zisă, majoretele, echipate corespunzător, în costume viu colorate, au reuşit să ofere şi un spectacol de excepţie, fiind susţinute din tribune de peste 1500 de spectatori.

Punctul culminat al concursului a fost cel în care juriul a anunţat echipele câştigătoare, şi anume: marele premiu, în valoare de 1000 de euro, a fost obţinut de echipa Colegiului Naţional “Nichita Stănescu”, locul doi, de 500 de euro a revenit echipei Grupului Şcolar Administrativ “Victor Slăvescu”, iar locul trei, de 250 de euro, echipei Colegiului Naţional “Ion Luca Caragiale”.

Surpriza a venit din partea sponsorului, Emanoil Savin, primarul oraşului Buşteni, care – oferind o dată în plus o adevărată lecţie a generozităţii – a decis să suplimenteze premiul acordat echipei câştigătoare a locului întâi cu încă 750 de euro.


APRECIAZĂ ARTICOLUL !
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More

Privacy & Cookies Policy