Take a fresh look at your lifestyle.

Atentie cu petardele, ca se lasa cu dosare penale. Mesaj pentru purtatorul de cuvant al IJP Prahova

Astazi, la sediul Inspectoratului Judetean de Politie Prahova a avut loc prezentarea rezultatelor campaniei “Foc de artificii 2014- 2015”, care a inceput la 1 decembrie. Nu vreau sa va rapesc placerea de a urmari relatarea frumoasei politiste, Crina Vlad, din materialul video, de la care veti afla mai multe amanunte despre ce patiti daca va trece prin cap sa comercializati produse pirotehnice. Ca atare va voi spune doar ca materialele capturate sunt venite din China, Polonia si, mai nou, Bulgaria. Trebuie sa mai stiti ca atunci cand vi se spune ca trebuie sa respectati legea este vorba de prevederile Legii 126/1995, art. 37 lit. a. Ce patiti aflati, asa cum am spus, din materialul video.

As avea un comentariu de facut la adresa purtatorului de cuvant al IPJ Prahova, Alexandru Ursu, un timp simpatic si de bun simt, care a comis o greseala, ce-i drept vina neapartinandu-i in totalitate. Din acest motiv ii atragem doar atentia, in speranta ca va intelege mesajul si, pe viitor, va evita sa se puna in astfel de situatii, din dorinta de a se pune bine cu o parte a presei. Fara sa se gandeasca, fie si o secunda, ca isi pune in cap cealalta parte.

Asadar, dupa terminarea conferintei de presa, ni s-a spus ca se intentioneaza aprinderea unei cantitati din cea confiscata, intr-o zona de la periferia Ploiestiului. Am ramas pe pozitie, pentru a participa la aceasta actiune, trei jurnalisti, restul plecand spre alte zari. Am fost nevoiti sa asteptam dintr-un motiv care mi se pare lipsa de respect. Alexandru ne-a spus ca trebuie sa o asteptam pe Oana Stoica, jurnalista la Romania TV, televiziunea celui care intreaba pe oriunde se duce: Ion Iliescu e aici? Adica Sebastian Ghita!

M-a revoltat de doua ori rugamintea lui Alexandru. O data pentru ca este vorba despre o persoana pe care o pretuiesc cu multa lamaie( vezi AICI motivul) si a doua oara pentru ca mi-era teama ca filmarea pentru postul mentionat se va face cu spatele la actiune, asa cum s-a procedat la Paris cand se dorea ca romanul sa vada ca totul e ok si nu mai exista votanti, desi ei erau cu sutele in afara sectiei de votare, asteptand! Prefesionisti, deh…

In concluzie, stimate Alexandru Ursu, pe viitor nu iti mai lua obligatii fata de Oana Stoica sau oricine altcineva care procedeaza ca ea, in numele meu, pentru ca asta ai facut cand mi-ai cerut sa astept pana vine “vedeta”.

P.S. Uite cum pentru Incomodph.ro stirea a devenit punerea noastra in HOLD si nu actiunea relatata de Crina Vlad. Pentru ca suntem cuprinsi de Spiritul Craciunului suntem intelegatori, dar trebuia sa facem cuvenita precizare pentru ca pe viitor sa dam respectului semnatica de care are nevoie.


APRECIAZĂ ARTICOLUL !
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More

Privacy & Cookies Policy