Take a fresh look at your lifestyle.

Atentie APA NOVA si Directie Tehnica: Str. Alexandru Lapusneanu: “ Daca voi nu ma vreti asfaltata, eu ma vreau!”

Ploiestiul are multe strazi ramase neasfaltate, fara canalizare, gaze sau apa dupa inca patru ani de mandat Volosevici. Am fi nedrepti sa nu spunem ca actualul primar nu a asfaltat mai mult decat Emil Calota dar, asa cum spun mereu, ceea ce face un primar sau presedinte de Consiliu Judetean intr-o comunitate, nu este un favor pentru cetatean, ci un fapt prevazut in fisa postului.

Fiecare dintre noi a trecut macar o data prin zona Lupeni, in care da strada Alexandru Lăpușneanu dar, cu siguranta nu ne-am dat seama cu ce confrunta proprietarii caselor de acolo. Stada la care facem referire este una principala si, paradoxal, nu are canalizare sau asfalt, prin comparatie secundarele care beneficiaza de toate facilitatile. Lucrarile de asfaltare au inceput, dar asa cum ne-a obisnuit primarul Andrei Volosevici in zonele care nu prezinta interes electoral pentru domnia sa, acum au fost abandonate. Din cauza indiferentei primarului, circa 60 de gospodarii au de suferit si nu de acum. De circa 50 de ani, spre exemplu, conducta de apa nu a fost reparata.

Atrag atentia APA NOVA si Directiei Tehnice din cadrul primariei, in calitate de candidat la primaria Municipiului Ploiesti, ca in cele trei saptamani cate au mai ramas pana la finalizarea campaniei, sa se deplaseze in zona si sa ia masurile necesare pentru rezolvarea problemei cetatenilor din strada Alexandru Lapusneanu.

CRISTESCU Eugen- Costin


APRECIAZĂ ARTICOLUL !
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More

Privacy & Cookies Policy