Take a fresh look at your lifestyle.

Astazi, 16.08.2012, mi-am dat demisia din PNTCD. Sunt din nou jurnalist si membru al societatii civile

Ca urmare a acuzelor din partea domnului Radu Socoleanu cum ca as fi incompatibil moral in a-i cere demisia din functia de director al R.A.R, atat ca presedinte al A.D.O.R. cat si ca jurnlasit, pentru ca am candidat la functia de primar, astazi mi-am dat demisia din PNTCD. Nu vreau ca activitatea mea politica desfasurata pe o perioada de o luna, in Campania electorala, sa puna la indoiala tot ceea ce am incercat sa fac ca jurnalist sau presedinte al A.D.O.R.

Ii multumesc pe aceasta cale domnului Socoleanu ca mi-a atras atentia asupra acestui aspect. Asadar, am revenit la ceea ce am facut inainte de campanie si sunt pregatit sa infrunt pe toti cei care au macar intentia de a incalca legea. Asta stiu sa fac cel mai bine si asta voi face in continuare.

Nu stiu daca voi mai intra vreodata in politica, dar daca o voi face, cu siguranta voi face parte dintr-un partid care sa-mi ofere sansa sa ma bat de la egal la egal cu oricine.  Nu vreau sa ajung ca domnul Radu Socoleanu, care a trecut prin cinci partide pana s-a instalat, stim noi cum, in fruntea PP-DD Prahova.

Pana atunci stiu ce am de facut in postura in care sunt!


APRECIAZĂ ARTICOLUL !
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More

Privacy & Cookies Policy