Take a fresh look at your lifestyle.

Şase persoane arestate în dosarul Boldea

 

Şase din cele opt persoane reţinute în dosarul care îl vizează pe deputatul Mihail Boldea au fost arestate preventiv, pentru 29 de zile.

Sâmbătă seară, Curtea de Apel Galaţi a decis arestarea preventivă a şase dintre cele opt persoane implicate în cazul Boldea. Celelalte două, între care fostul subprefect de Galaţi Aura Luchiniuc, au primit interdicţia de a părăsi localitatea.

Magistraţii Curţii de Apel Galaţi au emis mandate de arestare preventivă pe numele a şase persoane, respectiv Elena Petrea, secretara cabinetul de avocatură al lui Mihail Boldea, Alexandru Bogdan Boza, fost membru PDL, Tudorel Vrânceanu, Sava Lucian Mirică, Carmen Mirică şi Ştefan Lazăr.

De asemenea, fostul subprefect de Galaţi Aura Luchiniuc şi avocata Mihaela Bolboceanu au primit interdicţia de a părăsi localitatea.

Deciziile magistraţilor pot fi atacate cu recurs.

Opt persoane au fost reţinute de către procurorii DIICOT Galaţi, în dosarul care îl vizează pe deputatul Mihail Boldea, care a fost audiat, vineri, în cazul privind înşelăciunile cu terenuri din Galaţi.

Aceştia au fost prezentaţi, sâmbătă, Curţii de Apel Galaţi cu propunere de arestare preventivă pentru 29 de zile.

 

Sursa: rtv.net


APRECIAZĂ ARTICOLUL !
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More

Privacy & Cookies Policy