Take a fresh look at your lifestyle.

Artisti talentati sunt si peste Prut

Recent ne-am imprietenit cu Republica Moldova, prin Diana Enachii, care este impresara unor trupe de muzica usoara. Incercam, prin interemediul Dianei sa promovam oamenii pe care ea ii impresariaza in paginile IncomodPH.ro si speram, din toata inima, ca acesti tineri talentati sa fie vazuti de cine trebuie. Le uram suscces de la inceput!

Adriano Rey Talento

Cu toate că piesa Love is a fire, semnată de interpretul Adriano nu are nici 5 luni de la lansare, a reuşit a fi prezentată în mai multe concursuri şi concerte. Antrenată în lupta pentru Euovision SongContest 2012, etapa naţională Moldova, a salvat interpretul de prima etapă. După mai multe prezentări, interviuri la radio şi articole apărute în diverse jurnale, Adriano a decis să scoată şi un remix acestei melodii. Cu toate că are doar 19 ani, interpretul are un viitor vizibil, deoarece atât munca cât şi talentul îi sunt cunoscute.

http://www.youtube.com/watch?v=mYGMhzobFtk

http://www.youtube.com/watch?v=VyYIUqW9k7E

 

Anabelle

După o mică pauză muzicală, interpreta Anabelle revine pe marele scene, iar dovadă este noua sa piesă lansată de cutând „Fug prin noapte”. Momentul forte e că artista s-a gândit deja şi la un videoclip, lansându-şi pe youtube.com un teaser. Videoclipul a decis să îl filmeze atât în Republica Moldova cât şi în România. „Am visat foarte mult să îmi scot un video, căci prin intrmediul lui obţin promovare de imagine… Sper să iasă bine”, a declarat Anabelle pentru incomodph.ro. Ea promite tuturor fanilor mai multe concerte programate pentru vara 2012.

http://www.youtube.com/watch?v=PJ_As9P2OFg

 

 

 

 

 

 

Security

Băieţii de la Security ne vin cu o nouă piesă. Muzica – Ion Lincovschi, text – MistrRMax si Mastering: Studio „X-Band”, noua melodie pare să aducă succes bogat interpretilor. MisteRMax, membru Security, a declarat pentru incomodph.ro ca aceasta piesa era de mai mult timp in proiect, insa noile idei o faceau să mai aştepte, deci putem concluziona că melodia a fost aşteptată. Având ca nume – Totul va fi bine, noua piesă semnată Security va lua în scurt timp cu asalt şi topurile mai multor posturi de radio.

http://www.youtube.com/watch?v=A0o6w5fTN80&feature=watch_response


APRECIAZĂ ARTICOLUL !
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More

Privacy & Cookies Policy