Take a fresh look at your lifestyle.

Apostolache iese la atac si critica PNL-ul local: “Cand nu-ti respecti proprii colegi n-ai cum sa-ti respecti alegatorii”

In conferinta de presa organizata astazi la sediul PDL, deputatul Mihai Apostolache a criticat ceea ce se intampla in interiorul PNL, dupa ultimele evenimente, pornind de la faptul ca Nae Alecsandri a pus monopol pe organizatia municipala. Ciolaniada, asa cum a categorisit luptele interene peneliste pentru putere. Comparand cu Olimpiada, in care sportivii nostri fac onoare tarii, Ciolaniada care, spune Apostolache, are loc la nivel local, dar mai ales la nivel central nu face decat deservicii Romaniei in plan extern. Practic ce s-a intaplat, unul dintre protejatii lui Adrian Semcu a dorit sa candideze la functie de membru in biroul de conducere, numai ca Alecsandri i-a refuzat acest drept, invocand ca nu mai face parte din PNL, desi, din cate am inteles, omul e cu cotizatia la zi. Mai mult, acelasi deprimant personaj numit Alecsandri a organizat la repezeala alegerile zilele trecute, cand initial erau anuntate pentru sambata, dupa cum spune Apostolache. Este nestatutar, cu atat mai mult cu cat unul dintre contracandidati era in concediu, iar alegerile Nae le-a organizat pe sest, inainte. “Cand nu-ti respecti proprii colegi n-ai cum sa-ti respecti alegatorii”, spune deputatul Mihai Apostolache.

In alta ordine de idei, situatia de la Drajna, pare sa intre pe un fagas normal. Viceprimarul porno al PP-DD a fost schimbat din functie cu un uneperist, la solicitarea cetatenilor indignati, dupa cum spune Apostolache( ma iertati ca n-am retinut numele celor doi, dar nu mi s-a parut important). Din cate ne-a adus la cunostinta deputatul, Curtea de Conturi va face cateva verificari la firma APACONS din Drajna, cu care fostul primar, Mihail Gavril facea afaceri. S-ar putea sa se descopere multe neregularitati in urma acestui control, iar Gavril, cel care a initiat demersurile de a suspenda pimarul ales Violeta Gontea, sa se recunoasca invins. Suntem curios ice se va intampla cu prefectul Marius Sersea care a emis ordinul de suspendare, fara sa gandeasca ci doar pentru ca s-a creat presiune asupra sa.


APRECIAZĂ ARTICOLUL !
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More

Privacy & Cookies Policy