Take a fresh look at your lifestyle.

APEL UMANITAR// D-na profesoara Roxana Georgiana Schifi are nevoie de ajutor

Am primit un anunț umanitar de la purtatoarea de cuvant a CJ Prahova, Liliana Maxim, în legătură cu situația unei profesoare din Ploiesti, de la Colegiul Tehnologic Lazăr Edeleanu. Am văzut ca e și pe rețelele de socializare distribuit de către profesori și elevi, dar prin mediatizare știm cu toții ca va avea alt impact. Iata ce spune anuntul:
„Vreau să vă fac cunoscută situația dificilă prin care trece acum doamna Sfichi (Pîrvu) Roxana Georgiana, profesoara noastră de limba franceză. Poate reușim ca în aceste momente să oferim un minim de ajutor!
Aceasta a fost diagnosticată cu cancer și operată, fiind internată la Institutul Fundeni. Are nevoie de transfuzie sangvină și este nevoie urgent de donatori de sânge grupa B3 RH negativ.
Cine are această grupă și poate/dorește să doneze, poate să se prezinte în acest sens la orice centru din țară. Trebuie doar să se facă mențiunea că se donează pentru Sfichi Roxana Georgiana, internată la Clinica de Hematologie din cadrul Institutului Clinic Fundeni, Bucuresti!
Are nevoie urgentă de această grupă de sânge care nu prea se găsește. Orice altă donație de sânge este binevenită, dar B3 RH negativ este urgentă.

Mulțumesc!

Roxana Georgiana Schifi este de 14 ani in invatamant, are un baiat de clasa 2 (8 ani) si o fetita de trei ani.  Boala a fost depistata acum o luna.
Multumim celor care vor gasi aplecare spre a ajuta un om care are nevoie.

APRECIAZĂ ARTICOLUL !

Cmentariile sunt închise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More

Privacy & Cookies Policy