Take a fresh look at your lifestyle.

Andrei Sava e impus de un “greu” de la centru. Membri PSD locali nu prea sunt de acord ca acesta sa candideze in Colegiul 12 Nord

Pe surse am aflat ca sedinta de vineri de la ora 18.00 a Biroului Permanent al PSD s-a lasat cu mare scandal. Subiectul cel mai fierbinte de pe ordinea de zi a fost propunerea candidatului pentru colegiul 12 Nord Ploiesti si anume a deputatului Andrei Sava. Scanteile s-au aprins cand s-a rostit un nume, Andrei Sava, deoarce acesta nu se bucura de sustinere din partea presedintilor organizatiilor din Colegiul 12, acolo unde ar vrea sa candideze micul “samurai”. Mai mult, cativa presedinti l-au acuzat pe Sava ca este “un pedelist care a taiat salariile si pensile”.

Ion Eparu a incercat sa aplaneze conflictul afirmand ca acest candidat nu este o propunere a organizatiei municipale, ci este un candidat impus (fara a nominaliza numele persoanelor care au impus acesta persoana ca si candidat pentru colegiul 12 Nord). Mai mult, mergand din gafa in gafa, Eparu ar fi spus ca Andrei Sava detine o suma de bani pe care nici Daniel Savu si nici el nu o detin. Daca sursele noastre sunt exacte cu aceasta afirmatie, trebuie sa spunem ca atunci a fost dezamagitor discursul lui Ion Eparu.

Efectul a fost imediat, toti cei prezenti revoltandu-se si afirmand ca deputatul Andrei Sava nu poate castiga Colegiul 12 Nord, indiferent cati bani ar avea la dispozitie, deoarce in patru ani de mandat nu a trecut niciodata prin acest colegiu.

In timpul acestei sedinte incendiare mai multi presedinti de organizatii au parasit sala in care se pare ca au mai ramas doar Andrei Sava si Ion Eparu, dupa aceste discutii aprinse. Grea si politica asta cand n-ai material de calitate.

Dupa acest rezultat catastrofal al discutiilor cu membri PSD, conducerea muncipala si cea judetean s-au reunit intr-o sedinta fulger impreuna cu Andrei Sava la sediul judetean de partid. Inca nu am reusit sa aflam daca aceasta ultima sedinta, care a durat pana la miez de noapte, a avut rezultatul impus de persoana importanta, dar cert este ca Andrei Sava nu este dorit in PSD ca si candidat in Colegiul 12 Nord. Sau poate in niciun colegiu. Vedem ce se va decide pana la urma. E de urmarit ce conteaza mai mult in PSD: banii, calitatea umana, impunerea de sus in jos sau vointa membrilor de partid?

 


APRECIAZĂ ARTICOLUL !
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More

Privacy & Cookies Policy