Take a fresh look at your lifestyle.

Alta victima la Yazaki. O femeie de 43 de ani in coma cand a ajuns acasa, dupa schimbul I. Aldescule, Aldescule

Astazi, dupa ce a iesit de la schimbul I, o femeie de 43 de ani, angajata Yazaki la sectia Logistica a intrat in coma, conform unor surse. Nefericitul accident a avut loc atunci cand femeia, pe numele ei Noemi Ilie, a ajuns acasa si, simtindu-se rau, s-a sprijinit de usa. Femeia a cazut, fapt care i-a alertat pe cei din casa. Informatiile despre starea de sanatate a femeii sunt contradictori, unele relevand faptul ca ar fi facut infarct, in timp surse dinspre Spitalul Judetean afirma ca Noemi Ilie ar fi suferit o comotie cerebral. La ora la care scriem inca este in coma. Tanara femeie este mama a doua fete minore care o asteapta sanatoasa acasa.

Ne punem din nou uintrebarea daca Aldescu Costin, liderul de sindicat mai are nevoie si de alte accidente de acest gen pentru a incepe sa isi faca datoria fata de cei care il platesc. Si nu ne referim aici la conducerea Yazaki, ci la sindicalistii care iata, mor foarte tineri. Dupa femeie de 38 de ani care a decedat in ianuarie, acum cazul lui Noemi Ili ear trebui sa atraga atentia nesimtitilor care isi bat joc de semenii lor, exploatandu-i. Se sesizeaza cineva de la Inspectoratul Teritorial de MUnca Prahova sau Dumitra Ionescu este absenta nemotivata ca de obicei?


APRECIAZĂ ARTICOLUL !
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More

Privacy & Cookies Policy