Take a fresh look at your lifestyle.

Alo Donald, mai muncim si noi? Cand asfaltati trotuarul de pe str. Take Ionescu?

Cu cateva saptamani in urma, o firma de semaforizare, in baza unui contract cu primaria, a gasit de cuviinta sa modernizeze sistemul pentru a fluidiza traficul. Din acest motiv, a sapat santuri paralele cu trotoarul de pe strada Take Ionescu, dupa care si-a pus palma in fund si a plecat. Ca si-a pus palma in fund n-ar fi o problema, dar au plecat ca niste nesimtiti si au lasat o gaura in trotuar lata de vreo 30 cm, in care, daca nu esti atent, risti sa iti luxezi piciorul. Cu atat mai mult cu cat acest trotuar este foarte, foarte ingust. Facem apel pe aceasta cale la directorul SGU, Donald Constantin sa rezolve acest disconfort al cetateanului care trece prin centrul Ploiestiului. Daca are intentia sa ne minta asa cum a facut impreuna cu adjunctul sau cand i-am intrebat de masurile luate impotriva celui numit Daniel Grigore, care avea 0,7 % alcolemie in aerul pur respirat in timpul programului. Ei mi-au spus ca s-a propus masura desfacerii contractului de munca, iar omului i s-a aplicat sanctiunea de 10% din salariu. Nu stiu daca e bine sa ma mintit, domnilor Donald si Negulescui. Stiti ca urasc mincina si reactioenz ca atare.
Despre ce s-a intamplat, cu adevarat, in cazul celor depistati bauti in timpul programului la SGU vom reveni cu amanunte. Pana atunci va spunem si voua ce se aude ca ar fi zis acest Daniel Grigore: “ Cat e PSD la putere nici in p…a nu ma doare”. Chiar asa sa fie, domnule Grigore, Negulescu sau Donald?

APRECIAZĂ ARTICOLUL !
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More

Privacy & Cookies Policy