Take a fresh look at your lifestyle.

Alina Istratescu- Cel mai slab purtator de cuvant din istoria primariei Ploiesti. Intra sa vezi de ce

Consider ca meseria de purtator de cuvant este una nobila, care necesita anumite abilitati de comunicare, o educatie si studii de specialitate. Nu poti sa ai aceasta functie daca zambesti in punga, nu cunosti legile, in special 544/2001 si 52/2003, adica legea accesului liber la informatiile publice si legea transparentei decizionale. Poate cel mai prost exemplu de purtator de cuvant, si am vazut destui la viata mea, este Alina Istratescu, acest caine de paza impotriva democratiei construita dupa chipul si asemanarea primarului Iulian Badescu. Nu are rost sa mai spun ca pentru Istratescu dezbatere publica inseamna postarea pe site-ul primariei a proiectelor de Hotarare sau trimiterea comunicatelor catre mass-media. Aceste raspunsuri oficiale la solicitari de dezbatare publica arata o incompetenta grosolana si o intepretare dupa ureche a legilor mentionate mai sus.

Acum vreau sa mai vin cu un exemplu al incompetentei acestei doamne purtator de cuvant,care cere respect de la mine, in conditiile in care ea violeaza cu rapacitate cele doua legi. E drept ca exista o antipatie reciproca, dar Legea 544/2001 nu a prevazut acest lucru, asa ca madama ar trebui sa isi miste receptorul, daca nu poate fundul, si sa obtina si transmita informatiile solicitate. Ca doar de-aia isi ia banii. Iata despre ce este vorba.

Pe data de 5 iunie, dupa concertul extraordinar Phoenix, cu scopul caritabil de  a strange fonduri pentru Noul Spital de Pediatrie( o mare teapa) IncomodPH.ro a vrut sa stie, printre altele, ce sume s-au incasat, ce sume au ajuns in Fundatia “Copiii Nostri”, pentru cati bani au cantat artistii samd…in conditiile in care s-au dat foarte multe invitatii. O alta intrebare a avut ca scop aflarea sumelor cu care au sponsorizat aceasta actiune urmatorii:

–          Saptamanalul Altphel( Dragos Patraru)

–          Copia noastra (in)fidela si philipineza Incomod.ph( George Stanciu)

–          Restaurantul Boccacio( George Stanciu)

–          Saptamanalul Republicanul( Iulian Badescu)

–          SGU( Donald Constantin)

La doua zile dupa trimiterea mail-ului pe care il aveti in foto am mers personal in biroul Alinei Istratescu pentru a ma asigura ca a primit mail-ul cu cererea de informatii conform art. 8 alin. 5 Legea 544/2001. Domnia sa se hlizea cu alte doua doamne in fata calculatorului si de indata ce am intrat si-a luat fata fioroasa si muncitoare. Suntem in 12 iunie, iar raspunsul nu a venit. Daca invoca necesitatea unui termen mai mare de 24 de ore asa cum prevede art. 8 alin 5 inseamna ca este rauvoitoare, incompetenta sau lipstia de autoritate ori toate trei la un loc. Mai trebuie spus ca a invocat ca trebuie sa ne respectam inainte de toate. Pai ce respect sa am pentru o persoana care isi bate joc de meseria ei si violeaza cu rapacitate doua legi fundamentale pentru cetatean?

Concediu placut Alina Istratescu si, cine stie, poate o sa iti meriti banii pana la urma. Cu alte cuvinte, respecta-ma ca sa te respect!


APRECIAZĂ ARTICOLUL !
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More

Privacy & Cookies Policy