Take a fresh look at your lifestyle.

Alianta 2020 USR-PLUS si-a exprimat recunostinta fata de votanti si ii asigura ca merita increderea lor

Astazi, la sediul USR din Piata Mihai Viteazul, a avut loc o conferinta de presa in care membri USR Prahova au dorit sa multumeasca tuturor celor care le-au acordat increderea lor la alegerile europarlamentare. Senatorul George Marussi, presedintele USR Prahova, alaturi de deputatul Dan Radulescu si impreuna cu alti colegi de-ai lor au multumit, rand pe rand, ploiestenilor si prahovenilor pentru voturile primite. Localitatile in care Alianța 2020 USR-PLUS a castigat alegerile europarlamentare din 26 mai in judetul nostru sunt Ploiesti, Campina, Breaza, Paulești si Blejoi.

Am retinut ca exista o dorinta de a respecta voturile primite si increderea cetatenilor, atat in judetul Prahova cat si in tara, iar pentru acest lucru exista o strategie pregatita pentru castigarea alegerilor viitoare. Un fapt interesant este ca in scurt timp se va deschide competitia interna pentru viitorii consilieri locali, judeteni, primari sau presedinti de consiliu judetean, iar un lucru inedit pentru politica romaneasca este faptul ca acestia vor intra intr-un program de pregatire specific functiilor pentru care vor candida.

Un alt lucru demn de remarcat este faptul ca in Prahova, USR are un numar de 250 de membri si, cu toate astea sunt in fruntea castigatorilor alegerilor in judet, in unele localitati fiind chiar primii la voturile valabil exprimate. Acest lucru in opinia noastra denota o incredere majora acordata acestui partid si membrilor sai, venita pe fondul resentimentelor fata de guvernarea actuala si membri importanti ai conducerilor partidelor care au format arcul guvernamental. Increderea primita obliga aceasta alianta foarte multa. Romanii sunt satui de dezamagiri.

 


APRECIAZĂ ARTICOLUL !

Cmentariile sunt închise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More

Privacy & Cookies Policy