Take a fresh look at your lifestyle.

Alegerea directorului RATP s-a amanat pentru marti. Presedintele CA a lipsit si nu a fost cvorum

Sedinta de astazi a Consiliului de Administratie al RATP a fost amanata pentru data de 4 septembrie 2012 la orele 16.30. Dupa cum am fost informat de o voce „suava” din RATP, nu s-a intrunit cvorumul( nu forumul, asa cum mi-a comunicat in telefon vocea care nu s-a prezentat) si din acest motiv nu ni s-a trimis nicio comunicare oficiala. Principalul absent fiind, din cate am inteles, presedintele Florina Paul. In aceste conditii, viceprimarul Raul Petrescu a decis amanarea pana marti. Se pare ca s-au incurcat ploiele si Cristian Iancovici unicul si de netagaduitul candidat, propteaua primarului Badescu, are un oponent, cel putin. O sa aflam si cine este acesta si daca sunt mai multi, cum bine ar fi sa fie, pentru binele RATP. Multi si buni, nu altfel.

Una peste alta, demersul nostru, ale celor trei jurnalisti si-a atins scopul, cel putin pentru moment, pana se vor replia oamenii primarului si vor gasi o solutie ca sa iasa Iancovici, care nu are, sub nicio forma, cum sa cadideze pentru ca nu intruneste conditiile de baza stabilite. Dupa cum stim acesta a fost ani de zile sef la controlorii RATP. Poate primarul Badescu isi revine din amortire si incepe sa vada drumul drept pentru a respecta obligatiile pe care le are fata de toti ploiestenii, nu doar fata de cativa dintre ei. Chiar daca acestia au platit bani grei ca sa il puna in functie si acum asteapta sa-i recupereze. Pe mine putin ma intereseaza cine devine director. In schimb ma intereseaza sa fie unul foarte bine pregatit, in stare sa redreseze RATP si sa o faca profitabila in cel mai scurt timp.

Am si o propunere: Dragos PAtraru. Il stim cu totii cat de onest este si bine pregatit! Mai ales ca asta ar merita cu prisosinta la cat la ajutat in campanie cu Prahova TV pe Badescu. Patrarule, te sutin. Stii ca ai ce iti place acolo, adica publicitatea pe autobuze:))

Foto: sursa iploiesti.ro


APRECIAZĂ ARTICOLUL !
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More

Privacy & Cookies Policy