Take a fresh look at your lifestyle.

A.D.O.R. solicita primarului Badescu sa organizeze dezbatere publica pentru modificarea pretului la gigacalorie

Scriam zilele trecute despre un proiect de Hotarare de Consiliu Local, prin care Iulian Badescu intentioneaza sa ne bage pe gat facturarea apei calde menajere, adica a agentului termic, in conditiile in care OG 36/2006, modifciata face referire doar la “facturarea pretului energiei termice”. Astfel, domnia sa doreste sa arunce praf in ochii nostri si incearca sa invrajbeasca proprietarii de case cu cei de apartamente, aruncand pe piata ca “este nedrept” ca unii sa primeasca subventii si altii nu. In aceste conditii, arunca momeala, paseaza responsabilitatea asa cum a facut toata viata lui, si nu mai acorda nimanui subventii. La fel ca si in cazul pensiei municipal, prin care a prostit o multime de persoane, dandu-le o speranta desarta.

Pentru ca nu sunt de accord ca primarul sa nu tina cont de pararea cetateanului care l-a votat si, mai ales, pentru ca Legea 53/2003, cu privire la transparent decizionala ne confera puterea de a lua atitudine, am decis sa depun la primarie o cerere pentru dezbatere publica pentru acest proiect. Bineinteles, aceasta cerere a fost depusa in numele Aliantei pentru Drepturile Omului din Romania. Astept sa fim anuntati cand va avea loc, unde si la ce ora pentru ca ploiestenii sa isi spuna parerea.

Cei care nu au citit articolul intial despre acest subiect o pot face AICI.

 

 

 


APRECIAZĂ ARTICOLUL !
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More

Privacy & Cookies Policy