Take a fresh look at your lifestyle.

A.D.O.R cere public demisia lui Radu Socoleanu din functia de director al R.A.R.

Astazi a fost depusa o adresa, prin care Alianta pentru Drepturile Omului din Romania semnaleaza prefectului Marius Sersea starea de incompatiblitate a domnului Radu Socoleanu, consilier local PP-DD si, totodata, director al Regiei Autonoame “Registru Auto Roman”. Incerc prin aceste actiuni sa trag un semnal de alarma pentru societatea civila, in primul rand, care trebuie sa se trezeasca. Stiu ca e greu si, mai ales, simt cat e de greu, dar demnitatea din fiecare dintre noi trebuie sa renasca, chiar in conditiile de infometare si manipulare la care suntem supusi zi de zi. Va propun sa incepeti sa nu mai tolerati incalcarea legii si sa gasiti curajul sa semnalati orice abuz. Inchizand ochii la tot ce se intampla in jurul nostru si este in neconcordanta cu legea nu facem decat sa certificam abuzurile.

Astept din partea prefectului Marius Sersea aceeasi operativitate ca in cazul Violeta Gontea, primarul din Drajna si ii doresc sa ia cea mai inteleapta decizie. Ramanem la parerea ca ce s-a intamplat la Drajna este lipsit de justificare juridica, iar in cazul Socoleanu este de o evidenta fara putere de tagada.

Avand in vedere argumentele indubitabile cerem public demisia lui Radu Socoleanu din functia de director al R.A.R.


APRECIAZĂ ARTICOLUL !
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More

Privacy & Cookies Policy