Take a fresh look at your lifestyle.

ADOR a contestat Hotararea Consiliului Local privind “ajustarea” tarifului” la gigacalorie

Tot ieri a avut loc un alt proces intre primaria Ploiesti si Alianta pentru Drepturile Omului din Romania(ADOR), de data aceasta cu privire la HCL 152/2013, privind ajustarea pretului de producere, transport si distributie a energiei termice  livrata de catre S.C.  Dalkia Termo Prahova S.R.L. in  Municipiul Ploieşti. Nemultumirea ADOR este legata, in primul rand de faptul ca primaria nu a respectat, inca o data, prevederile art. 6, alin 7 din Legea Transparentei decizionale, referitoare la obligativitatea municipalitatii de a organiza dezbatare publica. In al doilea rand, ADOR a fost nemultumita de cresterea brusca, fara o protectie sociala, a pretului facturat la populatie la 231 lei cu TVA, la care se adauga circa 44 de lei per gigacalorie, suma alocata din bugetul local pentru presupusele pierderi ale DALKIA in perioada 2011-2012.

Primaria, prin reprezentantul sau a solicitat amanarea cauzei , pe motiv ca nu a avut timpul necesar sa ia la cunostinta. ADOR a dat dovada de intelegere si a fost de acord cu aceasta solicitare. Urmatorul termen este pe 23 iulie 2013.


APRECIAZĂ ARTICOLUL !
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More

Privacy & Cookies Policy