Take a fresh look at your lifestyle.

Activitatea de consilier a Corinei Ungureanu tinuta la secret. Pana la urma ce o recomanda pentru Parlamentul European daca nu actvitatea ei poltico-administrativa?

In urma cu putin timp scriam despre candidatura fostei mari gimnaste Corina Ungureanu la europarlamentarele de anul viitor, dupa ce si-a anuntat demisia din PSD. Pentru cei care nu au citit, subliniam faptul ca celebra gimnasta are mai mult de un an de cand ocupa postul de consilier al primarului Badescu pe probleme de sport si nu a iesit cu nimic in evidenta. Nu contestam valoarea sportiva, nu stiu cat de inteligenta este, spuneam ca eficacitatea domnisoarei este nula. Fapt care nu o recomanda pentru o pozitie in Parlamentul European, pentru ca timp ar fi avut sa iasa in evidenta. De asemenea, subliniam faptul ca daca votam o persoana pentru ca s-a dezbracat in Plaboy si o vedem goala in toata splendoarea, asta nu inseamna demonstreaza vreun merit in plan politic, merit ce ar putea aduce Romaniei o plusvaloare in Europa. Raman la parerea mea, acum cu atat mai mult cu cat reprezentantii primariei nu au fost in stare sa ne puna la dispozitie un raport de evaluare al activitatii Corinei Ungureanu, pretextand, vezi Doamne, ca “Raportul de activitate este un document care se prezinta primarului si nu este un document public”.

Sa zicem ca asa ar fi fost, dar daca nu ai nimic de ascuns si ai fost campiona si la job-ul tau de consilier al primarului atunci tu Corina Ungureanu ai fi fost prima care mi-ai fi pus la dispozitie acest raport. Pentru ca interesul tau este sa iesi in evidenta cu fapte, nu cu vorbe, nici cu poze nud. Dar nu s-a intamplat asa, desi stim cu totii, ca adevarul iese la iveala mai devreme sau mai tarziu. In acest moment sunt indreptatit sa cred ca activitatea “consilierului” Corina Ungureanu este …VARZA, pentru ca nu este la vedere si nu are ce sa o puna in valoare in plan politic sau administrativ. Mai pe romaneste…de vorbe avem podul plin.

Aceasta curiozitate a fost starnita de o partenera de discutii pe Facebook care, in prima faza a incercat sa ma convinga de contrariul afirmatiilor mele, apoi incercand sa ma jigneasca, pentru ca apoi sa recunoasca faptul ca a semnat pentru Corina si o va vota … pe simpatie. Trist, dar adevarat. Oare mie nu-mi este simpatica domnisoara Corina? Ba imi este, dar chiar nu doresc sa vad in Parlamentul European oameni pe care nu ii recomanda decat, sa zicem, simpatia. Pana acum numai pe simpatie s-a ales si exemplele sunt multiple, iar una dintre cauzele pentru care Romania nu reuseste sa ridice capul este tocmai aceasta simpatie care, de cele mai multe ori, in spatele ei ascunde non-valoare poltico-administrativa. Pe noi asta ne intereseaza, un om cu depline calitati politco-administrative, nu o poza de pus in rama pentru facut laba pe timp de restristi asa cum afirma sustinatoarea infocata a Corinei Ungureanu, partenera mea de discutii contradictorii cu variatiuni pe aceiasi tema.

Ar mai fi de subliniat faptul ca strategia Corinei Ungureanu este identica cu cea a Elenei Basescu, care si-a dat demisia din PDL si a candidat ca independenta la europarlamentare, pentru ca apoi sa se inscrie, din nou, in PDL. Daca nu ar fi fost asa, Corina Ungureanu si-ar fi dat demisia si din functia de consilier al primarului pe probleme de sport. Numai ca “revolta” exprimata in comunicatul sau de presa a ramas innabusita intr-o functie care ii va oferi sau ar trebui sa ii ofere notorietate la anul. In aceste conditii cat de independenta mai este daca o sprijina in contiunare PSD?

Din partea mea, mult succes, dar raman sceptic cu privire la calitatile de policitan european ale Corinei Ungureanu. Vom vedea daca am avut dreptate sau nu.


APRECIAZĂ ARTICOLUL !
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More

Privacy & Cookies Policy