Take a fresh look at your lifestyle.

A acceptat// Carmen Gheorghe se intoarce la Politia Locala Ploiesti cu ganduri mari

De cateva zile vuieste presa ca exista posibilitatea ca la conducerea Politiei Locale sa se intoarca cea care a infiintat, de fapt, in 2005 la Ploiesti, aceasta institutie, Carmen Gheorghe. Este stiut faptul ca in 2009, in urma unui conflict cu fostul primar Andrei Volosevici, Carmen Gheorghe s-a mutat la Politia Locala Campnia unde a detinut, pana in prezent, aceeasi functie pe care o va detine si la Ploiesti, respectiv de director general.

“Am acceptat propunerea venita din partea domnului primar interimar Iulian Teodorescu si incepand cu data de 5 sau 10 apriile, oricum la inceputul lunii viitoare, voi incepe serviciul la Ploiesti. Vin cu gandul de a readuce imaginea Politiei Locale Ploiesti  la nivelul la care am lasat-o in urma cu cinci ani.  Eram primii pe tara si, din pacate, pe parcursul acestor ani deja nu mai au prestanta, nu mai au motivatie de a iesi in strada si, probabil, nu au putut fii bine coordonati”, a declarat Carmen Gheorghe pentru Incomodph.ro.

Succes in asigurararea ordinii publice si a linistii ploiestenilor!


APRECIAZĂ ARTICOLUL !
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More

Privacy & Cookies Policy